Gość gość Napisano Marzec 26, 2014 chodzi mi o efekt nie powiększający gałki ocznej, tylko zmieniający kolor oka przy okazji mogłyby być korygujące wadę wzroku. mam niebieskie oczy które są wybrykiem natury przy mojej urodzie i byciem brunetką, ciemnej oprawie oczu. prosze pomóżcie mi, bo wyglądam zbyt ponuro chcę zmienić niebieskie na brązowe ale rozglądam się po googlach i są wszędzie te żałosne powiększające gałke, wygląda sie jak upiór, a ja chce takie normalne jak nosi np. paris hilton z kolei ukrywając swoje piwne oczy do blond włosów. aktualnie noszę tylko zwykłe soczewki korygujące moją wadę -3. uwierzcie mi te oczy psują moją urodę, niestety ani mój ojciec ani matka nie mają ciemnych oczu, również było to w poprzednich pokoleniach, zostałam zrobiona na brunetke z brakiem ciemnego pigmentu w genach w oczach po rodzicach ;( ubieram sie i maluje w gamie brunetek, czyli ciepłe kolory, ale niebieskie oczy strasznie się gryzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach