Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy znajomi, sąsiedzi i rodzina uważają mojego syna za wariata

Polecane posty

Gość gość

Wziął rozwód ze swoją żoną jakiś tam temu. Ona zaszła w ciąże ponoć z nim, wzięli znów ślub, kupili większe mieszkanie i czekają na przyjście na świat swojego dziecka. Wszyscy znajomi, sąsiedzi, rodzina plotkują o nich, sąsiadka obraziła mojego syna i synową. Mam dość czy ta sytuacja jest naprawdę tak dziwna ?

Gość gość
Nie pierwszy raz, kiedy ludzie sie rozchodza i schodza.

Gość gość
jak bym miala zyc tylko dla opinii innych ludzi to chyba bym wyladowala w wariatkowie :)

Gość gość
Ja wiem, ale źle sie z tym czuje jak ktoś wyzywa mojego syna.

Gość gość
chyba dobrze, ze się zeszli? prawda? życz im jak najlepiej i już :-)

Gość gość
Ej, to albo to olej co inni mówią, albo op*****l sasiadeczkę porządnie i powiedz żeby lepiej sie własną d**ą zajęła a nie cudzą

Gość gość
Dobrze. Synowa wybaczyła mojemu synowi zdradę. Są szczęśliwi.

Gość gość
Widzisz, masz wartościową synową, fajnie, ze potrafiła wybaczyć, przypominaj o tym synowi- ale nie namolnie :-) i ciesz się z wnuka

Gość gość
Jeszcze babcią się nie czuje. Syn doskonale, że źle zrobił.

Gość gość
Ja nie polecam olewania wszystkich złośliwości ludzkich . Co tak naprawdę ma do powiedzenia obca baba, jakaś sąsiadka? Gdyby to mnie spotkało to bym ją z ziemią zrównała, zresztą kilka razy w życiu miałam ku temu okazję i byłam młodziutką osobą (sąsiadka obrażała moją rodzinę do mnie przy osobie towarzyszącej). Od tej pory byłam tą złą ale siadła sobie na d***e bo wiedziała że nikt sobie nie pozwoli na takie swawole i wpierdzielanie się w życie obcych. Słownie, zmieść z powierzechni ziemi i tyle. Nie ma innej rady. Mnie kiedyś ktoś powiedział że sa ludzie rozumni i są też tacy do których trzeba strzelać (metaforycznie ;) ) bo inaczej nie zrozumieją.

Gość gość
Ja naprawdę musiała to zaakceptować . I też łatwo nie było. Ale teraz cieszę sie, że synowa jest w ciąży. Jednocześnie boję sie, bo mój syn nie nadaje sie do opieki nad małymi dziećmi-nie miał nigdy kontaktu z mniejszym dzieckiem niż 3 lata. Obawiam sie, że nawet nie będzie wiedział jak trzymać swojego syna na rękach.

Gość gość
:-(

Gość gość
No ludzie przeciez pielegnacja dziecka to nie jest jakas fizyka jadrowa. Ja i moj maz tez nie mielismy kontaktu nigdy z malymi dziecmi i jestesmy calkiem sami bo rodzice daleko a jakos oboje potrafimy sie naszym synem zajac. Maly ma juz pol roku i nie jest niedozywiony, ani razu nie bylo chory czy brudny. Maz zostaje z dzieckiem czasem nawet na caly dzien i wie jak go ubrac, przewinac, nakarmic, uspic, uspokoic, idzie z nim na spacer i dziecko jest szczesliwe i usmiechniete z tata. Juz nie przesadzaj!

Gość gość
Ale bzdurna historia. Byli po rozwodzie i uprawiali seks? Trochę to naciągana teoria. Po drugie - skąd sąsiadka może cokolwiek wiedzieć, skoro mieszkanie kupili po ponownym slubie. No, chyba że mieszkasz w jakiejś pipidówie, gdzie wszyscy wiedzą wszystko o sobie.

Gość gość
olej ludzkie gadanie. a synem sie nie martw - połowa facetów którzy zostali ojcami nie miała wczesniej kontaktu z małym dzieckiem i jakoś daja radę. Ważne że udało mu sie jakoś dogadac z żoną i ma szanse na szcześliwe zycie mimo że poważnie narozrabiał. Widać sie kochają skoro sie zeszli - wiec powinni byc razem.

Gość gość
Mieszkamy w małym mieście. Było mi strasznie wstyd za mojego syna i jego zachowanie. Ale cieszę sie ich szczęściem.