Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona w rozterce

kierowcy tira

Polecane posty

Gość ona w rozterce

Byłam już z jednymktory nadużywał alkoholu i narkotyków zerwalam z nim bo nie widziałam sensu Poznałam kolejnego nic z nim nie wiazalam umówiliśmy się na sex on się we mnie zakochał i chce ze mną być nie mieszkat w polsce boję się że w trasie go pokusi i zrobi jakieś świństwo mi nie jestem ufna do facetów bo żaden nie jest święty i za nim zacznie myśleć głową to jest już za późno dodam że namawiał mnie do sexu bez prezerwatywy! Mówił mi że spotykał się z dziewczynami tylko na jedno a we mnie się zakochał!jest spokojny i miły ale boję się że on może być taki na początku wiele z was kobietki pisze że po ślubie wasi faceci diametralnie się zmieniająjuż się nie starają bo jesteście ich własnością i wtedy pozwalają sobie na więcej kiedyś ktoś mi powiedział że cicha woda brzegi rwie że spokojne osoby są takie na pozór on ma coś w tych oczach czasami jak na mnie spojrzy tym wzrokiem to wygląda jak psychicznie nienormalny chłopak się stara dzwoni codziennie chcę zebymzamieszkala znim ale się boję angażować jak nie będę z nim chciała być czycos bonie zawsze się ludzie dogaduja to może mi krzywdę z robić a kto mi tam za granicą pomoże Hehe sorry za bełkot

Gość Pogadaj o tym z
Olivierem.Specjalista od podrywu z Tirem:D

Gość Olivier specjalista
Spadaj c***o zazdrośniku:D