Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupcia50

anal

Polecane posty

Gość dupcia50

Która z was ma tylko orgazm analny? Jestem ciekawa bo nie miałam orgazmu nigdy a miałam dużo facetów nie znicze ilu i z żadnym nie doszlam a sexu analnego nigdy nie uprawialam

Gość gość
zaklikaj archeolog1@o2.pl

Gość kremóweczka2013
To może czas spróbować :). Dla mnie to zawsze było coś niesamowitego. to zupełnie inne doznania, jeśli tylko się odprężysz :).

Gość gość
hej moze ja cie wypieszcze i sie uda i bedziesz miała odlot

Gość gość
Ja osobiście chyba nie miałam samego orgazmu analnego, zawsze dodatkowo stymulowana była łechtaczka, ale fakt odlot był przy tym nieziemski :D

Gość 0 Terenia 0
Spróbuj anala, nie masz nic do stracenia, a możesz zyskać odlot w dupsku 😴

Gość gość
Chciałabym to zrobić z kims kto ma doświadczenia a nie wkłada nac hama!

Gość gość
dupcia50 Która z was ma tylko orgazm analny? Jestem ciekawa bo nie miałam orgazmu nigdy a miałam dużo facetów nie znicze ilu i z żadnym nie doszłam a sexu analnego nigdy nie uprawiałam FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Droga PT Dupcio, anal to niedość, że zboczenie to w dodatku śmierdzące!! Orgazm analny to fikcja siana przez debilne dupodajki okaleczone z orgazmu waginalnego, które łapią się anala jak tonący brzytwy. Jest to ciemnogród, który nie wie, że o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu, zatem to taka sama przyjemność jak drapanie za uchem. Jeśli to cię zadowoli, to dawaj d**y a będziesz niebawem srać po kostkach w miejscu publicznym z powodu rozp**********a zwieraczy o***tu. pa debilko. Poczytaj coś nt. fizjologii orgazmu, a dowiesz się, że orgazm a drapanie za uchem to dwie różne przyjemności.

Gość gość
do dupci: kobieto, orgazmu kobieta musi się nauczyć i zaskakuje dopiero po 50-ciu zbliżeniach nie w kiblu ale w salonie i w komfortowych warunkach. Ty pewnie seksiłaś na dworcu w WC i nabawiłaś się oziębłości płciowej; smutne, ale sama se zapracowałaś na to.🌼

Gość dupcia50
mam >50, jestem po menopauzie, nigdy nie miałam normalnego orgazmu, zatem pozostał mi tylko anal i sranie po kostkach albo śmierć seksualna, albo zakon. Co Wy byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
ja bym wybrała klasztor "samarytanek", polecam, świece dajom za darmoszkę.

Gość 0 Terenia 0
Ale z was dewoty :O Niech se kobita spróbuje anala, a nuż polubi w Alpengolda :classic_cool: