Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet się nie stara

Polecane posty

Gość gość

Mój narzeczony wgl mnie nie pięści nie robi minetki itd jestem atrakcyjna dziewczyną i dbam o siebie dodam że jest starszy odemnie o 10 lat! Wiem że mogłabym mieć lepszego mój facet mnie podnieca ale nasz stosunek trwa góra 5 minut bez gry wstępnej nie chcę namawiać go do minetki bo przecież nic na siłę czasem jaj ja się podjaram to zrobię mu lodana poczatek trwa to 2 minuty i on zaraz chcę sexu jest taki napalony że długo nie wytrzyma kochamy się 5 razy w tygodniu i to bardziej kiedy on chcę nie mam już siły na to nie chcę szukać kogoś na boku skoro mam faceta mam duże potrzeby bo jestem młoda a mój luby przy mnie nie wyrabia czasem go zmuszam do tego i sama go gwalce bo już nie wytrzymuje tego napiecia aż mi się płakać chcę bardzo go kocham

Gość gość
Nie stara się i nigdy nie będzie się starał, z czasem będzie jeszcze gorzej. Z tym niestety trzeba się urodzić, lubić kobiety i lubić zajmować się kobiecym ciałem. Na dłuższą metę nic z tego nie wyjdzie, będziesz czuła się niezaspokojona, sfrustrowana, utracisz poczucie atrakcyjności i znajdziesz na boku innego.