Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona277

mieszany związek

Polecane posty

Gość ona277

ktoś żyje w takim ? ;)

Gość ona277
żałosne ;p

Gość gość
co masz na mysli pisząc mieszany? czarno--biały?

Gość gość
ja zyję, jesteśmy razem od 5 miesięcy, w maju się pobieramy, w tej chwili pracujemy nad córeczką

Po mojemu bękarty powinny być wychowywane poza Europą, tak aby zachowała właściwy charakter...

Gość ona277
nie za szybko ? :D

Gość gość
ja zyje i to juz ladnych pare lat.

Gość ona277
Conquest takich jak Ty też powinni izolować od społeczeństwa ;)

Gość gość
bekatrem to ty jestec .

Gość gość
wiesz, nie ma reguły. wczesniej byłam w związku z Polakiem 11 lat, nigdy nie było czasu,żeby się pobrać, ciagle nie był gotowy, czekałam,bo kochałam i straciłam 11 lat swojego zycia. jeżli dobrze mi z kimś to na co czekać? tym bardziej,że już mamy po 35 lat oboje, chemy być rodzicami

ona277 - Tacy jak ja są szanowani przez społeczeństwo, bo jestem człowiekiem pracy. Takie jak ty nie są szanowane, bo ściągają do społeczeństwa pasożytów. Jesteś mentalnie zbyt daleko od ZDROWEGO społeczeństwa, by zabierać głos...

Gość gość
metalnie daleko to sa ludzie tacy jak ty Conquest jak temat ci nie pasuje to zmien rejon.

Gość ona277
szanowani przez kogo ? chyba pozbawionych intelektu prawicowych idiotów :D

Gość gość
ominmy pajacow .ja zyje w zwiazku mieszanym masz jakies pytania.

Przez uczciwą część społeczeństwa. Ludzi szlachetnej natury, szanujących pracę i stare wartości. Nie warto mieszać do tego polityki, tylko zdrowe ludzkie podejście. Ale mówimy o ludziach SZLACHETNEJ natury. Po twoim typie wypowiedzi wnioskuję, że jesteś kimś natury dużo podlejszej. Dlatego szlachetni ludzie, o dobrej krwi powinni kolonizować niezaludnione tereny i się izolować od takich natury. Ale co ja mówię. I tak mnie nie zrozumiesz. To tak, jakby wymagać od szczura, aby zrozumiał kota. Bez sensu...

Gość ona277
Poznałam jakiś czas temu chłopaka :) od 13 lat mieszka w polsce :) jego ojciec jest Marokańczykiem a matka Polką :) ma to coś w sobie czego jeszcze nigdy nie potrafiłam odnaleźć u swoich poprzednich partnerach a na dodatek jaki przystojny.. :D mam lekkie obawy ponieważ sama wiesz jak to pewnie jest być źle odbieranym przez społeczeństwo będąc z kimś o egzotycznej urodzie :D

Na Twoim miejscu martwiłabym się tylko o różnice kulturowe (jeżeli w ogóle jakieś są po 13 latach). Ludźmi się nie przejmuj.

Po mojemu marokańczyk to taki obiegowy bękart jest - ni berber, ni maur... Za araba było trzeba się brać. Tom przynajmniej semita jest i wie skąd się wziął. A marokańczyk to takie popychadło bez rodowodu...

Gość gość
mieszka w Polsce matka Polka tyle ,ze ma inna urode nie wiem w czym masz problem.

Nie jestem fanem Semitów, ale taki Semita jest lepszym gatunkiem człowieka aniżeli bękart z północjonej Afryki. Semici byli błogosławieni swojego czasu. A z tamtego zeschniętego przylądka, kupki piachu, nic dobrego dla świata nie wyszło

Gość gość
ja mieszkam za granica ,ale jak poznalam mojego meza to bylo duzo gatki.ale ja nigdy nie zwracalam na to uwagi jak go poznali to sie wszyscy do niego przekonali.a moja rodzina jest w nim zakochana .

Gość gość
jak poznalam mojego meza to bylo duzo gatki --- czy raczej duze gacie ? z takim wyksztalceniem to tylko smoluch ci zostal, i gatki czy pantalony nie pomogly :D