Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wybaczylibyscie zdrade?

Polecane posty

Gość gość

bo ja nigdy, niewazne o jaka zdrade chodzi. ostatnio nasunal mi sie na mysl temat sex kamerek. przeciez to taka sama zdrada jak kazda inna! jak potem zyc z mysla ze zdradzilo sie ukochana osobe? :(

Gość gość
Ile masz lat?bo raczej nie wiele. Zapytaj o to samo za 15 lat. Z doświadczenia powiem ci , da się z tym żyć. Może nie wybaczyć ale bardziej zrozumieć a tym bardziej robić to samo.

Gość gość
mam 20 lat, ale jak widze co sie dzieje z moimi znajomymi to sie w głowie nie miesci. moim zdaniem jesli jest sie niedojrzalym do zwiazku to lepiej sie w niego nie pakowac i nie ranic innych

Gość gość płci żeńskiej
Ja nie wybaczyłam, było to dziewięć lat temu, rok po rozstaniu poznałam mężczyznę, z którym jestem do dzisiaj. Nie widzę sensu w zostawaniu z człowiekiem, który wziął moje uczucia i je opluł. Złamał wszelkie możliwe zasady, olał wierność, lojalność czy choćby zwykłą empatię.

Gość gość
Jak facet jest dobry w seksie i bardzo doświadczony to wybaczylabym mu wszystko

Gość gość
Nie sądzę abym wybaczył,choć dla osób trzecich też by z tego nic pozytywnego nie wynikło (pomijając przyjemność ze zrobienia komuś przykrości która zważywszy na miejsce w którym się znajdujemy ,odgrywa dla co poniektórych istotną role ) :)

Gość gość
Fizyczną po pijaku może, emocjonalną nigdy.