Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaa40

ciąża , to nie może być prawda !

Polecane posty

Gość asiaa40

mam już czterdziestkę , przed chwilą dowiedziałam się , że jestem w ciąży , matko w takim wieku to wstyd pomóżcie !!!

Gość gość
Czemu wstyd?

Gość gość
wstyd to kraść, trzeba było nie dawać facetowi bez zabezpieczenia, jak mamy ci teraz pomóc?

Gość gość
Witam, już 10 dni nie dostaje okresu, w ostatnią sobotę strasznie bolało mnie podbrzusze ( ale to już przeszło ) , zbiera mi się na wymioty , w dniu oczekiwanej miesiączki miałam brązowe takie plamienia, od paru dni jest mi gorąco ale gorączki nie mam, jeździ mi po brzuchu i mam gazy ;/ na innych forach przeczytałam że to objawy ciąży. Co o tym myślicie? pomóżcie, proszę

Gość gość
Jesteś mazatką ,kochanką ?

Gość gość
moja rada zrób test ciążowy.

Gość asiaa40
jestem mężatką , mam ustabilizowane życie , a tu nagle ciąża :O Ja sobie nie poradze , jestem za stara mam już dziecko , jestem szczęsliwa ..

Gość gość
zrobiłam, w zeszłą sobotę wyszedł negatywnie.

Gość gość
asia, dasz radę jeżeli masz dziecko to na pewno się od Ciebie nie odwróci i Ci pomoże, pewnie nie tylko one, masz pewnie kochającego męża rodzine oni Ci pomogą dasz radę :)

Gość gość
asia, dasz radę jeżeli masz dziecko to na pewno się od Ciebie nie odwróci i Ci pomoże, pewnie nie tylko one, masz pewnie kochającego męża rodzine oni Ci pomogą dasz radę :)

Gość gość
no to ciąży nie ma , a do asiaa40 wstydem jest myśleć ,że ciąża w małżeństwie, nawet po 40 to wstyd

Gość asiaa40
ja wiem że gadam głupstwa , ale jestem w strasznym szoku , niewiem jak powiedzieć mężowi ,córce .... nasze życie teraz przewróci się do góry nogami ...

Gość gość
Moze to wczesna menopuza jeśli nie masz dzisci to tym bardziej możliwe . Jesli ciąza to jesteś mezatką ,mąz zapewne sie ucieszy .

Gość gość
Zrób jeszcze jeden ale inny, Twoje objawy nie muszą być związane z ciążą, są typowe u czterdziestolatek. I nie denerwuj się tak bo Twoje nastawienie też wywołuje pewne objawy. :)

Gość gość
i kto ci to zrobił ???

Gość gość
Zrób jeszcze jeden ale inny, Twoje objawy nie muszą być związane z ciążą, są typowe u czterdziestolatek. I nie denerwuj się tak bo Twoje nastawienie też wywołuje pewne objawy. :)

Gość gość
Acha to masz córkę . No ale to nie zmienia faktu ze moze sa to poczatki menopauzy .

Gość No faktycznie to lekki wstyd
że 40-stoletnia kobieta nie ma pojęcia o antykoncpecji :O Ale możesz sie uspokoić- jeśli po terminie planowanej miesiączki test wypadł negatywny to po prostu przedwcześnie przekwitasz. Prawda, jak ulga?