Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci z malymi penisami

Polecane posty

Gość gość
Chyba nie sadzisz,ze na kamerke pcha sie ktos z malym penisem. Masz tam zbieranine ludzi z calego kraju,co nie znaczy ze kazdy takiego ma. To tak jak obejrzalbys polskiego p****la i zaczal mowic ze kazdy ma takiego.

Gość gość
kiedyś była taka instytucja jak Wojsko Polskie i tam po prysznicem można było się porównac i prawda jest taka,że taki naprawdę duży to zdarzył mi się w ciągu dwóch lat służby jeden gość z podlasia miał dużego bynajmniej w zwisie reszta w granicach normy wg mnie 15cm we wzwodzie to był max a było nas na kompani trochę

Gość gość
Pomyśl raczej o tych z dużymi, którzy się tam nie pchają bo nie mają takiej potrzeby. To znaczy posiadają jeszcze inne zalety poza przyzwoitych rozmiarów foojarą. ;)

Gość gość
ojj, twój nie jest mały, miałam faceta co miał 12 we wzwodzie, albo i mniej... cóż... ale przynajmniej minetkę dobrą robił, i dobrze się mu robiło loda - wchodził calutki ;)

Gość acordeon
Ha,ha 13-15 to mały? ale macie nakupkane w głowach

Gość gość
13 to jeszcze maluszek, 15-17 to te akurat, ze wskazanie na 16, a to co powyżej to już raczej boli choiaż fajniej wygląda. Jak facet ma te 19-20 i pilnuje się żeby nie wsuwać do końca to jest idealnie. Chociaż kiedy już dochodzę wolę kilka takich mocnych pnięć dłuższym. Wtedy dodatkowo się nakręcam na kolejne szybkie orgazmy. Ale nie może być cienki jak parówka. A te dłuższe niestety często tak mają.

Gość acordeon
To ja mając tyle samo 14 jestem uznawany za tzw wystarczającego,a wy mówicie,że to mało

Gość gość
14 to spoko, ale te 12 mojego byłego - masakra... ograniczona ilość pozycji i w ogóle :/

Gość gosciu11
A ja mam w wzwodzie w porywach do 10 i co mam zrobić??? Powiesic się???

Gość gość
oj no oczywiście, że nie... ja nawet nigdy nie robię komentarzy złośliwych facetom, by ich nie urazić... ale jednak mały daje mniej możliwości ten mój, właściciel małego, był mistrzem minety - to duuuużo rekompensowało, za każdym razem dawał mi po kilka orgazmów ;)

Gość gosciu11
Wiesz no skrocic to jeszcze da rade ale wydluzyc??? Naprawde nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
no nic pewnie nie zrobisz, musisz szukać takich pozycji, które pozwalają wejść jak najgłębiej, no i naucz się perfekcyjnie innych technik zaspokajania kobiety

Brak doświadczenia,wiedzy i prostactwo to kieruje ludźmi głównie polakami,na jakiej podstawie człowiek o drugim człowieku może wygadywać takie rzeczy,że ten ma małego,ta małe piersi,tamten to obleśny grubas,ale nikt nie pomyśli,że genów się nie oszuka to,że kobieta,ma małe piersi to jest jej wina? to,ze facet ma mniejszego niż inni faceci to jego wina?,to,że ktoś pomimo diety,ćwiczeń,samozaparcia dalej nie może schudnąć to jego wina? to,że ktoś jeździ na wózku inwalidzkim bo ma zanik mięśni to jego wina?Pomyślcie zanim coś napiszecie bo w waszym życiu też ktoś może pojawić się potrzebujący wsparcia,a nie wytykania palcami

Gość gość
pewnie masz sporo racji w Polsce jest zawiść ale to chyba spwodowana pszez naszzych rządzących ciągle zle i zle

Gość gość
ja mam małego i jakoś mi to nie przeszkadza

Gość gość
zawsze bedzie problem albo za mały albo za duży,albo kobita ma za duze cyce albo za małe narodowi to dogocic trudno

Gość gość
co ty, najlepsze to sa te dokladne pomiary 14, 13 15 ciekawe jak mierzone :):):) linijke w brzuch sobie wbijal zabawni jestescie ze swoimi durnymi kompleksami i opowiesciami miej sobie jeden z drugim nawet i 20...choc nie, bo tylka nie pouzywasz , bedzie jeczec ze ja boli durnota naprawde nie wybiera i niby takie wyzwolone pokolenie a glupi jak byliscie tak jestescie chlopcy

Gość gość
ja mam 13 w porywach do 14 i mi to wystarcza aczkolwiek 3 centy przydałyby się

Gość gość
Bywamy w swingers klubach i tam grube i długie nie są rzadkością, co tu gadać dziewczyny wolą duże pały, maluchy zupełnie ich nieinteresują. Sory ale tak to jest.

Gość gość
A moim zdaniem tylko puste lochy szukaja takich z wielkimi penisami. Sadze ze normalnej dziewczynie nie przeszkadza zaden rozmiar (oczywiscie jesli miesci sie w normalnych granicach :) )

Gość gość
ostatnia odpowiedz trafiona w sedno