Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki sos

Polecane posty

Gość gość

Mam z zamrazalinka takie kulki z mięsa mielonego. Wrzucilam je do wody, dodalam garść mrożonych jagód i trochę fasolki zielonej też mrozonej i zastanawiam się jaki sos. Jak go zrobić? Dla dziecka 1,5 rocznego? Macie jakiś pomysł?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jagody, fasolka i mieso fuj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Do tego to chyba bita śmietana. Boże, co to za pomysł, żeby mielone z jagodami i fasolą robić...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mi też jakos nic do tego nie pasuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jasne. Tyle w temacie. Ale nudne jesteście. Ziemniaki, buraki i schabowy.... a i jeszcze pomidorowa. Jagody przecież nie poslodzone, kwaśne jak diabeł. Nigdy nie nadejscie nic innego poza schematem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A tych jagód to kilka. Mielone coś na zasadzie kulek szwedzkich. Nigdy nie jadlyscie z konfitura zurawinowa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jadlam, ale wtedy niepotrzebnie ta fasolka, chyba ze ja cos zle zrozumialam bo pomyslalam ze wrzucilas borowki razem z fasolka i miesem do garka / na patelnie i szukasz sosu do tego, tak to sie gryzie.. fasolka osobno to spoko jesli robisz z borowkami tylko to przydaloby sie doc lekko slodkiego na sos, moze delikatnie slodzona smietana i calosc podgotowana przez 10-15 minut? i fasolka osobno? wtedy to ma sens

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×