Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaszaalona

stopa do ust

Polecane posty

Gość onaszaalona

wkładacie nieraz swoim facetom stopę do ust do ssania?

Gość gość
Mi raz dziewczyna zamknęła usta stópką, abym nic nie mówił... strasznie mnie to podjarało i teraz często podczas seksu liżę jej stópki, wkładam paluszki do ust i lubię gdy sama ją tam wpycha.

Gość onaszaloona
to widzę, że ma podobnie jak ja:) W ogóle pomysłowość w ero jest czymś co pozwala cieszyć się sobą.

Gość gość
stópki są fajne i bardzo podniecające, a takie wkładanie stopy w usta faceta daje kobiecie poczucie dominacji, a one to lubią czasem jak widać :)

Gość onaszaloona
dominacji na pewno... i dobrej zabawy. To trochę takie powiedzenie " ja tu rządzę, zamknij się" :)

Gość gość
No i tak czasem powinno być, niestety większość kobiet woli być zdominowana i nie mają odwagi przejąć kontroli ;) ja lubię też jak dziewczyna siada swoją pupą na mojej twarzy, tak bez pytania i w nieoczekiwanym momencie, bo akurat ma ochotę na lizanko :)

Gość onaszaloona
tak też jest ok. Żebym nie wyszła tu na jakąś napaloną dominatorkę, ale czasem po prostu lubię przejąć kontrolę, innym razem lubię być zdominowana.

Gość gość
No i tak powinno być, raz on traktuje cię jak suczkę i robi co chce, a następnym razem Ty bawisz się nim jak pieskiem :) oby więcej takich kobiet jak Ty :)

Gość dupcia50
Uwielbiam jak ssie mojego dużego paluszka

Gość onaszaloona
faktycznie może w pl ludzie są trochę bardziej konserwatywni, ja byłam parę lat na zachodzie, w stanach i tam może jest bardziej liberalne podejście do tych spraw.

Gość stopomaniak
Ja chętnie wezmę do ust jakąś uroczą stópkę. Ładne stópki mógłbym lizać godzinami :)

Gość onaszaloona
dupcia: tylko dużego? Niech ssie ci wszystko:)

no, no... niespodziewanie zawitały tu dwie fanki zabaw stópkowych ;) zaraz za Wami przyleci całe stado wyzywające stopomaniaków od debili i zboczeńców

Gość stopomaniak
Ja bym chętnie wylizał wszystkie paluszki po koleji, pięty, wierzch, spodziki, całe nóżki :)

Gość onaszaloona
tu chodzi o takie praktyki w związkach. To nie jest temat dla napalonych onanistów

Gość gość
To nie kwestia konserwatyzmu, tylko tego że kobiety często wstydzą się mówić o swoich pragnieniach, fantazjach, itd... wolą wylewać swoje żale na forach i narzekać na swoich partnerów, ale żadna z nich nigdy nie powiedziała swojemu facetowi czego tak naprawdę chce;) Więc jeśli czytają ten temat inne Panie, to niech się nie zastanawiają tylko same biorą sobie to czego chcą :)

Gość gość
ja tego nie rozumiem. Jak jestem w związku to realizujemy wszystkie swoje zachcianki i to jest zdrowe. Na zasadzie: -kochanie, zrobimy to, bo mnie to kręci

Gość onaszaloona
sorry, wylogowało mi się:)

Gość gość
Ty może tak, ale inna jak usłyszy o czymś mniej standardowym, to zaraz odpowie NIE, bo nie wypada, bo to mnie brzydzi... a w głębi sama tego pragnie, tylko boi się wyjść na zboczoną i boi się utraty szacunku u partnera.

Gość onaszaloona
wiesz, jakby mój chciał, żebym mu zrobiła scat albo chciałby uprawiać seks na chodniku to raczej bym się nie zgodziła:) Ale jakieś bardziej lightowe sprawy, czemu nie. Życie jest jedno

Gość gość
Nie idźmy już w hardcore ;) ale kobiety często boją się mówić o pragnieniach, wiem bo byłem z taką... strasznie ciężko było mi ją przekonać chociażby do seksu oralnego i tego aby pozwoliła się cała wypieścić... zabrało mi to dużo czasu, ale sama nigdy nie mówiła o swoich fantazjach, podobno ich nie miała w co do dziś nie mogę uwierzyć, bo lubiła seks, tylko nie chciała tego przyznać ;)

Gość stopomaniak
A może jest tu jakaś chętna Pani, która chciałaby żeby jej stópki popieścić? :)

Gość onaszaloona
no to ci się trafiła świętoszka.

Gość gość
No właśnie nie była świętoszką :) najważniejsze że z czasem udało mi się do niej dotrzeć i ją otworzyć. myślę że to wina poprzednich partnerów, bo bardzo dziwiła się jak mogę lubić lizać jej cipkę, pieścić stópki, pupę, itd... poprzedni nigdy tego nie robili, tylko od razu pchali się do środka i myśleli tylko o sobie. A ja miałem ten zaszczyt, że byłem pierwszym któremu sprawiła przyjemność ustami i że sama tego chciała :)

Gość onaszaloona
mam nadzieję, że obecna jest inna.

Gość gość
Obecnej na razie niestety nie ma, ale kiedyś pewnie będzie ;)

Gość onaszaloona
znajdź sobie ostrą laskę, to cię zdominuje. Odżyjesz.

Gość gość
A po co mi ostra, wystarczy mi taka normalna, a z czasem da mi wszystko czego będę pragnął, tylko będę musiał nad nią popracować trochę ;) a to lepsze niż otrzymywanie wszystkiego tak od razu na tacy ;)

Gość onaszaloona
jest dzisiaj ktoś w temacie?