Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zaczęłyscie puchnąć

Polecane posty

Gość gość

w którym tygodniu ciąży. mam 32 i wstałam dzis z nogami jak balony...:(

Gość gość
Hmmm to nie dobrze chyba tak nagle. Ja nie puchlam wogole. I teraz w blizniaczej 31 tydz I narazie ok. Moze do lekarza zadzwon

Gość gość
3 ciaze i nigdy nie spuchłam

Gość gość
jutro mam wizyte. myslalam zeby poczekac. mocz i cisnienie mam spoko, myslicie ze powinnam sie martwic? zawsze myslalam ze to normalne ze nogi puchna w koncówce

Gość gość
Mi bardzo puchly tak od 7 miesiaca ale to bylo upalne lato. Ze stopy 39 zrobilo mi sie 41. Po porodzie wszystko zeszlo.

Gość gość
Hmm no nie wiem czy to normalne..... Ja przenosilam ciaze dwa tyg. I spuchlam dopiero w szpitalu chyba od kroplowek...a tak to nie znam nikogo kto w ciazy puchl

Gość gość
Tydzień przed porodem opuchłam jak balon do tego stopnia,że musiałam kupić nowe większe buty bo nie miałabym w czym wyjśc z domu

Gość gość
Zadzwon do lekarza. Powiedz co i jak. Moze ci przełożyć wizyte na dzis. Po co masz sie zamartwiac.

Gość gość
ja jestem w 37 tygodniu i w sumie to czasami mam tak, że budzę się ze spuchniętymi palcami u rąk po całej nocy. A tak to nie puchnę poza tym

Gość gość
moja szwagierka zaczela puchnac w 32 tyg. akurat lezala w szpitalu, lekarz powiedzial jej,ze w tym tyg to juz normalne,ze sie puchnie, nie ma co sie martwic. moja siostra miesiac przed porodem zaczela puchnac a to bylo upalne lato.

Gość gość
ja wcale, nawet latem

Gość gość
To zalezy od czlowieka ja bardzo spuchlam . Ale i bez ciazy zdarza mi sie ze jak robi sie goraco to mam tak spuchniete rece ze obraczki nie zaloze. Moja mama i babcia maja tak samo. U nas to ma zwiazek z problemami z tarczyca. U innych puchniecie w ciazy jest powodem do niepokoju. Powinnas skonsultowac to z lekarzem.

Gość gość
mnie (mi?) pod koniec ciąży spuchły nogi, chyba z miesiąc przed porodem, zawsze miałam wyniki badań ok, dobrze się czułam więc nie robiłam z tego afery, zwaliłam to na upały, dziecko urodziłam przez cc 10 dni po terminie

Gość gość
Ja też gdzieś ok. 30 tc. Zaczęłam puchnąć. Nogi jak balony, dłonie, palce. Taka moja uroda i tyle. Po porodzie zeszło wszytsko.

Gość gość
Ja zaczęłam puchnąć koło 34 tygodnia.W żadne buty nie mogłam się zmieścić, a skóra na nogach była tak napieta że miałam wrażenie że pęknie. Okropne to było.Nie widziałam swoich kostek a potem nawet kolan.Miałam dwie kłody zamiast nóg. Wszystko zeszło w ciągu dwóch dni po porodzie. A jaka to była ulga.... ;-)

Gość nomadic
to normalne ze w ciąży się puchnie, ale to też zależy od ciąży, ja w pierwszej byłam tak spuchnieta ze szok pamiętam to do dzis:) a teraz 29tc i ze trzy razy nogi mi delikatnie tylko zapuchly bo cały dzień stałam i chodziłam wiec jest juz inaczej, a widzę dziewczyny piszą ze wcale nie puchly:-)

Gość gość
ja w ogóle nie puchłam, fakt miałam cukrzyce ciążową i dietkę i może dlatego tak było