Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

parasolka Mamas Papas Swirl Buggy opinie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy ma któraś z Was tę parasolkę? Szukam czegoś w dobrej cenie, lekkiego, na krótkie spacery z synkiem (2 latka,ok. 14 kg). Mam solidną spacerówkę, ale chcę mieć parasolkę, żeby niani było łatwiej wyciągać z piwnicy i na krótsze spacery śmigać ;) Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gość gość
Ja mam, jestem bardzo zadowolona. Wadą jest, że po rozłożeniu do pozycji śpiącej jest dziecku niewygodnie, ale myśle , że Twój synek nie śpi już na spacerach. Prowadzi się ją lekko.

Gość gość
Ja mialam i szybciutko sprzedalam. Tragedia. Strasznie sie podbija, siedzisko niezbyt wygodne dla dziecka (przynajmniej moj nie lubil w nim siedziec) i wcale sie nie dziwie ze moje z wozka uciekalo bo jak siedzial w nim to na kazdym wyboju byl tak trzasany na boki ze hej, amortyzacja doslownie zerowa. Jak pozbylam sie tego wozka to kupilam zwykla spacerowke (nie parasolke) i jest o niebo lepiej. Nigdy wiecej nie kupie parasolki.

Gość gość
Ja ja mam i jestem bardzo zadowolona. Jest lekka, nie ma problemow z prowadzeniem. Moja corka w niej spi normalnie. Latwo ja zlozyc, rozlozyc. Dla mnie ten wozek jest idealny.

Gość gość
Ja uważam, ze posiada amortyzacje, w dodatku nawet w opisie jest określona jako spacerówka terenowa. Dobrze jeździ po różnym terenie.

Gość gość
dziękuję za opinie - więcej +, więc może tragedii nie ma! :)