Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

że na 20 spotkań z sympatii itd. dostałem około 15 razy kosza (przez około 3 lata). Zdjęcia były moje ale wiem że po prostu nie zaiskrzyło, nie podobałem się, czy aż tak beznadziejny jestem czy to norma że kobiety tam po prostu odrzucają facetów? z pozostałymi 5 było tak że z tych 3 były związki, niestety nie udane, te 2 znajomości popsułem do jednej byłem zbyt nachalny (chciałem związek po 4 randkach głupota totalna...) do drugiej źle rozegrałem randki ona jest piękną kobietą i po prostu nie zachowałem się po męsku i se dała spokój wzięła mnie za ciapę co nie umie się kobietą zająć...

Gość maloma
Tak, normalne. Mój kolega miał zasadę " na 100 kobiet, 99 mnie odrzuci, ale 1 będzie chciała" no i miał rację, spotkał w końcu tę jedną, ale przedtem mnóśtwo razy dostał kosza. A co do sytuacji że po 4 randce chciałeś związku - co w tym dziwnego jest? Jeśli ludzie się dogadują, jest chemia, zależy im na kontakcie, to związek rodzi się jakby od pierwszego spotkania, prawda? Umawiają się na kolejne, kolejne itd. No chyba że wyskoczyłeś z czymś głupim jak "czy chcesz ze mną chodzić?" :D

Gość gość
maloma zrobiłem z siebie bałwana, osaczałem ją, na początku jej zależało potem przez to mnie olała, no trudno.