Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalamana brak kasy

Polecane posty

Gość Znawczynihehe
Nie jesteś w wieku, żeby się o*ierdalać jak emeryci:D A jeśli to robisz, to nic dziwnego, że nie masz kasy:D

Gość gość
Wiem, że o prace trzeba walczyć. Ja to wszystko wiem. Uwierz mi. TYlko, że w ciągu tygodnia nie zdobęde pracy i nie wypłaca mi miesięcznej pensji. Rozumieszz? Kase mialam, wiec myślałam, że skupie sie konkretnie na nauce bo mam mega cięzkie egzaminy. No, i dupa. Więc jak chce ktoś drukarke?

Gość gość
Słuchaj nie będe ci ie tutaj rozliczała z mojego planu dnia. Zjady mam co tydzień piatek sbota niedziela. od pon do czwartku chodze do pracy. Tylko, że niewiele godzin. Ale z dojzadem robi swoje. Reszte dnia poswiecam na nauke bo wyobraz sobie ze studiowanie filologi to dosc ciezki kierunek. Koniec dyskusji. Chciclam się wygadać, ulżyło mi i w pewien sposób zmotywowało, żeby rzucic obecną robotę w cholere!

Gość Znawczynihehe
Powinnaś zarobić dodatkowo na leki, które Cię uspokoją albo otumanią choć trochę, bo jesteś agresywna. Nie wiem czego się spodziewałaś zwracając się do ludzi z tym, że zarabiasz tylko 400 zł na miesiąc i wyprzedajesz co masz. Powinnaś się cieszyć, że trafiłam się ja w tak wspaniałej szczerości i Cię zjechałam i powinnaś podziękować. Zachowujesz się jak studentka dziennych studiów. A jeśli nie planujesz tylko i wyłącznie uczyć w szkole, to przyda Ci się jakaś praca typu biuro podróży, coś co wymieniłam czy cokolwiek innego, np. w firmach inżynierskich. Na Twoim miejscu pożyczyłabym kasę od znajomych ze szkoły średniej albo ze studiów. Albo rozglądała się za jedno/kilku razową akcją typu rozdawanie jakiś ulotek, przebranie się do jakiegoś centrum handlowego, remanent itp. W moim województwie na stronie miejscowości w zakładce praca są takie rzeczy, ale pewnie już na to za późno dla Ciebie. I jak masz dalej zamiar kląć za takie super rady, to idź się lecz. Ja nie mialam od kogo ich mieć w Twoim wieku i bym była bardzo wdzięczna na Twoim miejscu.

Gość Znawczynihehe
Wogóle, teraz myślę, że to jakaś prowokacja. Nie chce mi się wierzyć, że ktoś tak się o*ierdalając nie przewidział sytuacji, że może mu zabraknąć 200zł i przez to aż może być skreślony na studiach:D :D Toć istnieją odwołania, żeby przedłużyli termin zapłaty, niech rodzice zepną pupy i pożyczą od kogoś. Jak tak leniwa córa weźmie się do roboty, spłaci 200 zł w try-mi-ga. A to, ze piszesz o jakimś seksie za kasę jest jeszcze bardziej żenujące, niż sam temat: "nie mam 200 zł, skreślą mnie z listy". Skończyłam. Żegnam.

Gość gość
po co studiujecie skoro was na studia nie stać??? DO ROBOTY!!!

Gość Znawczynihehe
Jak nie stać debilu jak to tylko 200 zł brakuje??

Gość Znawczynihehe
Jeszcze się odezwę mimo tego co napisałam;P Załamana, jak jesteś w mega podbramkowej sytuacji, czasem w dziekanatach pozwalają nie płacić, ale musisz wykonywać im drobne prace przez ileś czasu. Mam wrażenie, że jeszcze się nie rzuciłaś po prostu na głęboką wodę z poważniejszą pracą ;) Poradzisz sobie, trzymam kciuki i daj znać jak to rozwiązałaś:)

Gość Znawczynihehe
A co do pójścia do łóżka, to to jest okropne, że to rozważałaś. Już pomijając moralność, ty nie wiesz, ze antykoncepcja nie daje 100% zabezpieczenia? Myslisz, że wpadki nie istnieją? Jeśli 200 zł nie masz, to jestem ciekawa, jak byś sobie poradziła w ciąży bez partnera. I co, byś nienawidziła dziecka i zatruwała mu życie, bo w młodości nie chciało Ci się pracować, tylko r*chać?

W takim wypadku wystarczy skorzystać z szybkiej pożyczki - chwilówki typu Vivus, Wonga, Kredito i Finane.pl