Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczerze pytam

Jak zachowywałybyście się na jej miejscu?

Polecane posty

Gość Szczerze pytam
Jest wrażliwa. Między innymi dlatego jest wyjątkowa. Seksu w aucie i w plenerze jej nie proponowałem. Propozycje związane były raczej z jakimś wyjazdem na kilka dni bądź na weekend.

Gość nektarynkaa12333
W takim razie jak ma wyjechać skoro jest tak zapracowana, że nie może?:) jeśli pracuje również w sobotę, to w niedziele chce odpocząć, całkiem zrozumiała sprawa. Nie ma pewnie ochoty szwendać się po górach lub zwiedzać miasta.

Gość Szczerze pytam
Hmm. Ale czy po dłuższej przerwie ochotna na seks nie powinna wziąć górę nad zmęczeniem i pracą? Poza tym można pojechać blisko wyłącznie celem spędzenia jednego bądź dwóch dni w pokoju sam na sam. Bez konieczności zwiedzania. Poczuć bliskość. I niekoniecznie mam teraz na myśli seks. Miło byłoby się chociażby przytulić do niej w łóżku.

Gość nektarynkaa12333
Więc powiedz jej to!:) powiedz, że rozumiesz że jest zapracowana, ale byłoby Ci bardzo miło gdybyś mógł ją mieć tylko dla siebie przez 2 dni. Powiedz jej że po prostu za nią tęsknisz i byłoby fajnie, gdyby znalazła dla Ciebie 2-3 dni, gdzieś daleko od codzienności:-) życzę powodzenia!

Gość Szczerze pytam
Chyba tak zrobię. Dziękuję za zainteresowanie moim problemem i za poświęcony na to czas. ;)

Gość nektarynkaa12333
Nie ma za co dziękować :-) jeśli zabierzesz ją gdzieś gdzie oderwie się od problemów i wtedy nie będzie chciała się kochać-to może być problem. A na razie wszystko jest ok! Pozdrawiam

Gość gość
Jak teraz już z byle pierdoły jej się "odwiduje" to po ślubie będzie jeszcze gorzej. Normalnie kobieta dopiero po ślubie robi się jak kłoda, jak Twoja już przed odstawia Cię od piersi to poooowoooodzeniaaaa...

Gość gość
autorze podobnie i ja kiedys sie zachowywalam jak innego poznalam, to coraz czesciej z tym nowym sie rznelam a bylego powoli odstawialam i coraz mniej z nim sie bzykalam bo caly czas tego nowego w sobie czulam,nawet jak ten stary mnie posuwal,az pewnego dnia sie do tego nowego wprowadzilam i juz spokojnie,sie znimrypalam kiedy tylko czas mialam a sprzet mial wystarczajaco duzy i twardy i bardzo mi pasowal

Gość Szczerze pytam
Jeszcze jakieś opinie?

Gość gość
szukaj nowego ostrego samca i sraj na obecnego,a ten nowy jak cie dobrze przerypie to zapomnisz calkowicie o grypie