Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie,czy wy tez wymagacie od kobiet...

Polecane posty

Gość gość

posiadania np. drigiego samochodu, rzeczy, ktore stanowią wartość materialną? Co poznam kogoś, to sugeruje abym kupiła sobie to czy tamto... Np.mercedesa! Jestem w miarę zamożna jak na PL, nie obnosze się z czymś,ani nie chwale, jestem skromną osobą. Jednakże myślę, ze powód jest taki iż c***anowie byli z kobietami, którym musieli zapewnić zakupy,zycie na poziomie i oczekują,ze teraz będą mogli "odsapnac" od tego obowiązku. Czy się mylę? Napiszcie proszę mi porady.

Gość gość
Nikt przy zdrowych zmyslach golodupca za partnera/ke nie bierze. Chyba, ze szczytem marzen takiego osobnika jest zostac czyims bankomatem

Gość gość
to twoje pieniadze i nie daj sobie facetom wejsc na glowe. tylko ty mozesz rozporzadzac i w ogole co to za wtracanie sie w twoje finanse? od razu daj sobie spokoj.

Gość gość
I od razu mam sobie strzelić mercedesa, tak?:D a golodupcem nie jestem!

Gość gość
Toteż takiego trzeba od razu pogonic w cholerę! A mówią,ze to kobiety materialistki.

Gość gość
Kobieta ktora na starcie juz cos wlasnego posiada rokuje lepiej niz nic nie posiadajaca, bo swiadczy to o jej zaradnosci. I skonczie z tym jadem kobiety , mamy rownouprawnienie , a skoro tak to ZAROWNO facet jak i kobieta ma prawo wymagac wkladu pienieznego w zwiazek. Co innego jezeli facet od siebie nie daje zadnego wkladu, a od kobiety wymaga mieszkania, auta i duzej kasy na koncie

Gość gość
Mój facet nic ode mnie nie wymaga w kwestii finansowej.Ja od niego też nie. Ale może to dlatego że nasza miłość zaczęła się gdy mieliśmy po naście lat i siłą rzeczy byliśmy gołodupcami? :-) Obecnie jesteśmy kolo trzydziestki i sprawa ma się tak, że on cały swój majątek przepisał na mnie. Taka forma zabezpieczenia, bo ma firmę i jakby coś nie wyszło - nie chce by jego dorobek poszedł pod młotek.

Gość gość
A ja mam gdzieś czy kobieta ma kasę, jakie ma wykształcenie i gdzie pracuje... najważniejsze aby mi się podobała, zarówno pod względem wyglądu jak i charakteru, bo bez tego nie da się zbudować nic trwałego.

Gość gość
Piszcie jeszcze, muszę to jakoś przegryzc. To dlaczego od jednej wymaga się a os innych nie?!:( czy ja mam takiego pecha?

Gość gość
Nie dziwcie się,że faceci wymagają posiadania drugiego samochodu. Jeżeli myśli o was na poważnie to pewnie myśli też i o tym,że będzie miał z wami dziecko. Nie posiadając drugiego auta co zrobbicie jak małżonek swoim pojedzie do pracy a wase diecko nagle dostanie 40 stopniowej gorączki? Hmm?

Gość gość
Są taksówki, niektórzy całe życie nie mają samochodu i jakoś sobie radzą, boże co za kaleki się teraz rodzą.

A ja mam gdzieś czy kobieta ma kasę, jakie ma wykształcenie i gdzie pracuje... najważniejsze aby mi się podobała, zarówno pod względem wyglądu jak i charakteru, bo bez tego nie da się zbudować nic trwałego. x bo nic nie masz

Gość gość
Ja nie mówię o drugim samochodzie i jego posiadaniu tylko o drogim samochodzie jakiego wymagal ode mnie!!!

Gość gość
Tak się składa że coś tam mam, mieszkanie kupiłem za swoje, bez kredytu, samochód mam (mały, ale do miasta duży nie potrzebny), prowadzę swoją działalność, też małą, ale na utrzymanie rodziny wystarczy, więcej nie potrzebuję do szczęścia.

Gość gość
frajerzy to siedzą na babskim forum

Gość gość
Tak, panowie z kae tego wymagają, bo jak wiadomo sami tego nie mają. A po co Ty sie pytasz o taka idiotyczna rzecz. Jak ktoś Ci cos takiego sugeruje, zrób to samo i skreśl z listy

Gość gość
Idiotyczna moze rzecz, ale niepojeta:( ale chyba jak.się kogos kocha, to chyba nie patrzy się na rzeczy materialne? Czy się mylę???

Gość gość
Ja mam być niby tą biedaczka! :D

Gość gość
Znam masę związków, gdzie on był zamożny a ona z niczym weszła na gotowe. I ją szanują i mąż i tesciowie.

Gość gość
Maciek B- nawet tego nie mają, uwierz. A gdyby na to patrzył kazdy facet nie byłoby az tylu zawieranych małżeństw.:)

Gość gość
Powtórzę raz jeszcze co juz pisałam, znam facetów zamożnych, i biedne jak myszki ich żony. Ale oni kochali widać ****ardzo. Ja takiego szczescia nie mam, niestety. U mnie oczekuje się mercedesa, a sam jeździ tańszym o wiele autem, bo jaak powiedział " żeby nie rzucać się w oczy":) ma firmę niby dobrze prosperującą i jego dochody w porównaniu do moich są b.duże. No ja mogłabym się rzucać w oczy tym moim mercedesem.:)

Gość gość
Up