Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pończoszka2014

Panowie dlaczego lubicie pończochy?

Polecane posty

Gość gość
te doopy to was kiedyś zgubią

Gość gość
My te d**y wydupcymy w pończochach i bez majtek :)

Gość gość
profil ,, Patihott " a ask fm. popytacie na takie tematy?

Gość gość
Facet, 25 lat: Nie zastanawiałem sie nad tym głębiej, ale podniecają mnie czarne pończochy. Podkreślają kobiece nogi, sa uwodzicielskie i seksowne. Pobudzają wyobraznie, bo przywoluja mi na myśl ten gorący rejon...

Gość gośća alek
Pragne poznac kobiety Panie ktore lubia zakladac ponczochy oraz kochac sie uprawiac seks w seksownej erotycznej bieliznie i w w seksownych podniecajacych ponczoszkach i w szpilkach z powazaniem dla wszystkich pan uwielbiajacych seksowna bielizne i ponczochy spragniony kobiet wesoly pocieszny alek.

Gość dobry rysiek
Chetnie poznam Panie ktore lubia uwielbiaja ponczochy Bardzo jestem spragniony kochac sie z kobietami w seksownej bieliznie i w ponczochach w szpilkach.

Gość dobry rysiek
Ja odnosnie tej seksownej szefowej z data 2014-03-30 pragne ta Pania Szefowa poznac osobiscie numer mojej komorki 513-569-997

Gość Zbyszek z Sobiecina
ja wesoly zbyszek z sobiecina pragne poznac kobiety _panie ktore lubia zakladac ponczochy kochac sie uprawiac seks w ponczochach do lozka do spania w ponczochach i rowniez poza domem w ponczochach za kierownica w czasie prowadzenia samochodu kierowania samochodem w ponczochach>dla mnie kobiety w ponczochach sa prawdziwymi 100 procentowymi kobietami.mile panie piszcie listy emailowe i esemesy do samotnego zagubionego bardzo spragnionego kobiet w ponczochach zbyszka z sobiecina moj email zbigniew.oryl1@gmail.com telefon 513-569-997

Gość Zbyszek z Sobiecina
do dlugonogiej 38 z 2014=03-30 pragne ciebie poznac osobiscie zeby sie z toba kochac uprawiac seks jak bedziesz mniala na sobie ponczochy napisz do mnie na moja skrzynke mailowa zbigniew.oryl1@gmail.com lub wyslij esemesa na telefon 513-569-997.

Gość Zbyszek z Sobiecina
do upwake 2014-03- czy bys mogl poznac mnie ze swoja szefowa co to za firma w jakim miescie chetnie przyjade i wynajme pokoj w hotelu na seks z twoja szefowa podaje kontakt mail zbigniew.oryl1@gmail.com telefon 513-569-997 szefowa przyj do mnie na seks do hotelu w stroju biznesowym a pod tym strojem oczywiscie seksowna bielizna i ponczochy>