Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RomantycznyPan

Ankieta dla wszystkich Pań :)

Polecane posty

Gość RomantycznyPan

1) Ile masz lat? 2) Jesteś singielką, w związku czy mężatką? 3) Jakie pozycje lubisz najbardziej? 4) Czy uprawiasz seks w kuchni lub łazience? 5) Czy lubisz szybkie numerki? 6) Czy lubisz seks analny? 7) Czy uprawiasz seks oralny ze swoim partnerem? 8) Czy jesteś głośna podczas stosunku? 9) Jak często uprawiasz seks? 10) Czy zostałaś przyłapana przez kogoś na uprawianiu seksu? Jeśli tak to przez kogo ? 11) Jaką nosisz bieliznę i jakiego koloru? 13) Czy lubisz dostawać delikatne klapsy podczas stosunku? 14) Czy uczestniczyłaś kiedyś w trójkącie, lub masz w zamiar uczestniczyć? 15 Czy zawsze nosisz bieliznę?

Gość liliiiiiii
Za dużo pytań i nie odpowiem bo mi,sie nie chce:)

Gość RomantycznyPan
LIliiiii to odpowiedz przynajmniej na cześć pytań :) przeciez 15 to nie jest duzo :D

Gość gość
1, kobiet o wiek się nie pyta- 2,mężatka 3,wszystkie od tyłu, najbardziej jak ja leżę na brzuchu z delikatnie uniesionym tyłkiem 4,czasami w łazience 5,tak 6,nie uprawiałam to nie wiem, 7,oczywiście 8,to zależy czy mogę sobie na to pozwolić 9,różnie 10,nie 11,różne kolory, czasami koronkowe, czasami stringi 12,nie 13,nie 14,nie nie ma pytania nr 12

Gość RomantycznyPan
1) Ile masz lat? 2) Jesteś singielką, w związku czy mężatką? 3) Jakie pozycje lubisz najbardziej? 4) Czy uprawiasz seks w kuchni lub łazience? 5) Czy lubisz szybkie numerki? 6) Czy lubisz seks analny? 7) Czy uprawiasz seks oralny ze swoim partnerem? 8) Czy jesteś głośna podczas stosunku? 9) Jak często uprawiasz seks? 10) Czy zostałaś przyłapana przez kogoś na uprawianiu seksu? Jeśli tak to przez kogo ? 11) Jaką nosisz bieliznę i jakiego koloru? 12) Czy lubisz dostawać delikatne klapsy podczas stosunku? 13) Czy uczestniczyłaś kiedyś w trójkącie, lub masz w zamiar uczestniczyć? 14)Czy zawsze nosisz bieliznę? Z poprawką:) Za błędy przepraszam :) Dziękuję żę zwróciłaś uwagę :) i za odpowiedzi, Pozdrawiam :)

Gość gość
yPan 1) Ile masz lat?34 2) Jesteś singielką, w związku czy mężatką?2 3) Jakie pozycje lubisz najbardziej?misjonarska 4) Czy uprawiasz seks w kuchni lub łazience?tak 5) Czy lubisz szybkie numerki?tak 6) Czy lubisz seks analny?nie 7) Czy uprawiasz seks oralny ze swoim partnerem?tak 8) Czy jesteś głośna podczas stosunku?nie 9) Jak często uprawiasz seks?2x dziennie 10) Czy zostałaś przyłapana przez kogoś na uprawianiu seksu? Jeśli tak to przez kogo ?nie 11) Jaką nosisz bieliznę i jakiego koloru?czarna,zielona 13) Czy lubisz dostawać delikatne klapsy podczas stosunku?nie 14) Czy uczestniczyłaś kiedyś w trójkącie, lub masz w zamiar uczestniczyć?nie i nie 15 Czy zawsze nosisz bieliznę? tak