Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina234325

czy warto kupować tabletki odchudzające

Polecane posty

Gość gość
lepiej poćwiczyć a przede wszystkim mniej żreć niż truć się lekami, które niszczą żołądek i wątrobę

Gość gość
Nie warto,wszystkie te tabletki odchudzajace to kit ! Trzeba ruszyć doopę z kanapy i nie żreć !

Gość elizabeta0987
Warto tylko trzeba pamiętać o jednym że tabletki mają wspomóc odchudzanie.Niestety trzeba zmienić dietę i trochę więcej się ruszać.Mi pomogły tabletki Foreverslim .Ale trzeba naprawdę pamiętać o tym że większość pracy musimy wykonać same a tabletki mogą tylko pomóc.

Gość gość
Moim zdaniem warto wspomagać odchudzanie (najlepiej naturalnie). Ja piję zieloną kawę z www.zakawowani.pl i wydaje mi się, że mi pomaga wytrwać w diecie, hamuje mój apetyt i poprawia metabolizm, jednak bez ćwiczeń i diety oczywiście nic bym i tak nie schudła:) Opakowanie starcza mi na niecały miesiąc, a płaciłam za nie 71zł (podobno teraz jest jakaś obniżka).Moim zdaniem warto, jednak trzeba pamiętać, że to preparaty wspomagające odchudzanie, a nie chudnące za nas:)

Moim zdaniem nie warto, to jest stara pieniędzy. Reżim dietowy i ćwiczenia, a efekty będą, a pieniądze przeznaczone na te preparaty lepiej przeznaczyć na nowe ciuchy.

Gość Gabi Mosina
A moim zdaniem warto.Ja kupiłam Foreverslim teraz jest bardzo fajna promocja.A za oszczędzone pieniądze na zakupie Foreverslimu zamierzam wydać na nowe ciuchy w mniejszym rozmiarze.

Gość gość
Kiedyś też nie byłam zwolenniczką odchudzania za pomocą tabletek.Ale na samej diecie nie chudłam za dużo.W końcu zdecydowałam się na zastosowane Foreverslimu i był to słuszny wybór.Trzymiesięczna kuracja przyniosła efekt w postaci 14 kg mniej.

Gość gość
To mniej więcej tak samo jak ja.Ale po wielu nie udanych próbach odchudzania stwierdziłam że nie mam nic do stracenia.Według mnie zakup Foreverslimu był bardzo dobrym pomysłem.

Gość Arleta 12 kg  MNIEJ
Dużo by pisać złotych rad. Każdy ma inna, i swoja o odchudzaniu. Ja próbowałam w ubiegłym roku paru środków, które miały być rewelacyjne. Ok, nie stosowałam diet, wiec latałam do apteki i wypróbowywałam kolejne środki wspomagające spalanie tłuszczyku. Moge smialo polecić http://nplink.net/btkjP7vM . Dzis jestem lzejsza o 12 kg, bez efektu jojo, bez nadmiernego starania sie i bez stresu. Widze roznice po ubraniach, po sobie i po swoim samopoczuciu. Czy warto bylo sie odchudzac? Warto. 2 miesiace kuracji, i jestem z siebie dumna.

Nie eksperymentuj – zgłoś się do wykształconego, profesjonalnego dietetyka, który po prostu WIE jak Ci pomóc. Nie ma cudownych środków, tabletek - to wszystko ma krótkie życie.

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra K. i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi K. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@w arszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US: uks.warszawa@mz. mofnet.gov.pl i ZUS: cot@zus.pl oraz do Inspekcji pracy: kancelaria@wars zawa.pip.gov.pl . Oszukani klienci niech powiadamiają także Sanepid: sekretariat@pssewawa.p l oraz UOKiK: uokik@uokik.gov.pl Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: VITA SLIM, Liposuction, Lipo-Cis, Whitetime, Vitalash, beverly smile, Thermasin, Liverine Detox, NTCF, Varico vain, LIPOCARE, Slimcea, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare, Aclear Jodine i szereg innych

Gość gość
Mnie pomogły tabletki foreverslim. Spróbowałam po 6 nieudanych dietach. Na tabletkach było mi znacznie łatwiej sobie z tym poradzić. Nie wiem do końca jak to działa, ale nie miałam takiego apetytu, eliminowałam to co szkodliwe. I jakoś się udało stracić 11 kg w 3 miesiące. Teraz pozostaje mi utrzymanie nowej wagi

Gość spragnionamniejkilogramow202
A moim zdaniem warto,wcześnie nie byłam ZA kupowaniem ale odkąd sama stosuję to wiem,że to nie ściema że działają;) Ja aktualnie przyjmuję suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl z tej stronki mają PROMOCYJNE CENY! i jestem bardzo zadowolona schudłam już 16kg w 2 miesiące!