Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Andrzej Szczechla

Polecane posty

Gość gość

Nie ma mojej negatywnej opinie na temat lekaraz napisałam 2 godziny wczesniej ....kto usunął ta wiadomośc????lekarz przepisuje leki nie robiąć badań ... nie jestem królikiem doświadczalnym ,prosiłam o zlecenie badania poziomu hormonów to stwierdził ze musiałby dopłacic do mojej wizyty... po l;ekach któe przepisył starsznie spuchłam,mam zawroty głowy ,nudności ,problemy z krążeniem a on chce przepisac mi kolejny lek patrzac mi w oczy...nie zgodziłam sie na to to powiedział mi "dowidzenia" i musiłam opuścic gabinet...nie zostawie tej sprawy na tym etapie

Gość gość
Jeśli nie spodobało Ci się zachowanie lekarza to napisz pisemną skargę i złóż jego przełożonemu. Kiedyś też pisałam skargę na lekarza - niestety mało pomogło. Był, jest (opinie na forum znany lekarz mówią same za siebie) i pewnie dalej będzie chamem! Nie odpuszczaj! Niech sobie nie myślą że są "Bogami" i będą robili co im się żywnie podoba!

Gość gość
Dziękuje za komentarz ...ale pewnie jego przełozony to jego kolega gdyż pracuja w tej przychodni od lat ...wiec zastanawiam się gdzie można jeszcze złozyc skarge pomijając jego przełoznego...jestem, strasznie rozgoryczona ...reakcja jest tylko wtedy jak już mamy tragedie i pojawiają się media Ja tylko chciałam zbadac poziom hormonów i to badanie kosztuje 90 zł wiec jeżeli płace składki od lat nie choruje i nfz nie "dokłada " do mnie to żądam ażtak wiele?....

Gość gość
Dokładnie - jak coś się stanie to media wariują i jeszcze pretensje, że nikt nie reaguje! To jest chore - lekarze bronią nawzajem swoich tyłków! Możesz jeszcze spróbować zadzwonić do Rzecznika Praw Pacjenta, do NFZ ... ? Mnie też wku...ją te składki - tyle kasy się daje a na podstawowe badania wysyłają prywatnie - SZOK!