Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tarczyca

Polecane posty

Gość gość

moj facet ma tarczyce, dosyc rzadko spotykane zjawisko, no ale do sedna, przyjmuje euthyrox 50, czy biorac ten lek jego nasienie jest oslabione? czy moze miec klopoty z zaplodnieniem? czy jakiekolwiek utrudnienia przy tym moga byc? ktos sie spotkał moze z podobna sytuacja?

Gość gość
A nie lepiej zrobić seminogram i sprawa wyjaśniona? Z lekami różnie bywa i na każdym są inne skutki uboczne ....

Gość gość
nie staramy sie o dziecko, tylko pytam z ciekawosci po prostu, czy ma to jakikolwiek wpływ na jakość jego nasienia :)

Gość gość
wiesz, jakby to powiedzieć - wszyscy mamy tarczycę ;) to taki gruczoł ;) zatem nic dziwnego, że i Twój facet ją ma ;)

Gość gość
wiesz, jakby to powiedzieć - wszyscy mamy tarczycę ;) to taki gruczoł ;) zatem nic dziwnego, że i Twój facet ją ma ;) i to naprawdę nie jest rzadko spotykane zjawisko, zapewniam :D bardzo mnie rozbawiłas tym wpisem ;)

Gość gość
Komentarz powyżej powala! skoro zażywa leki to znaczy że ma coś nie tak z tarczycą więc po co te uszczypliwości?? Brak przed tarczyca słowa np problem wywołuje u Ciebie ubaw?? To gratuluje! Ja mam macicę, jajniki i zażywam leki - też parskniesz śmiechem że każda kobieta ją ma i to takie narządy? GRATULUJE!

Gość gość
hhahha niezle ktos odpisal. człowieku puknij sie w glowe :)

Gość gość
rozumiem koleżanko, że Ty natomiast masz macicę i jajniki, a to dosyć rzadko spotykane zjawisko? :D:D:D ale leczysz je? :D:D:D