Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla starego prawika tylko brzydka dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

wtedy będzie równowago w przyrodzie, Taka prawda...

Gość jasiowędrowniczek
Kto w takim razie dla starej dziewicy?

Gość gość
młody *****cz

Gość gość
akurat to od wielu czynników zależy

Gość Sztefannnn
Za wczesna godzina na tak filozoficzne tematy

Gość gość
a ja myślę, że każdy prawik, który ślini się na widok atrakcyjnych dziewczyn, powinien dostać w zęby (profilaktycznie) aby poznać swoje miejsce w szeregu...

Gość gość
No tak bo jak facet nie zaliczył to od razu ktoś gorszy

Gość gość
jak do 30 nie zaliczył to jest nie normalny a nie gorszy...

Gość gość
":jak do 30 nie zaliczył to jest nie normalny a nie gorszy..." Rozwiń myśl, bo nie kumam

Gość gość
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak do 30 nie zaliczył to jest nie normalny a nie gorszy... I tu się mylisz. On nie jest nie normalny ani nie gorszy. On po prostu wolniej dojrzewa. Dłuższy ma okres dzieciństwa i młodzieńczy. Ale trzeba o tym wiedzieć.

Gość gość
"2014-03-28 08:20:25 [zgłoś do usunięcia] gość 28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak do 30 nie zaliczył to jest nie normalny a nie gorszy... I tu się mylisz. On nie jest nie normalny ani nie gorszy. On po prostu wolniej dojrzewa. Dłuższy ma okres dzieciństwa i młodzieńczy. Ale trzeba o tym wiedzieć." Raczej żadna go nie chciała lub nie ma popędu/brak popędu, brak libido, brak testosteronu, nie jest to normalne

Gość gość
A nie uważasz ,że Ci którzy się zbyt wcześnie interesują seksem są nie normalni? Bo są pewne granice, których człowiek nie powinien przekroczyć. I tak zainteresowanie seksem mając lat 12 uważam ja za nienormalne.

Gość gość
Żal wam suki super ściska ze są faceci co nie słonia się na was widok:)

Gość gość
Kobiety chcą roochaczy dlatego tak na kafe się czepiają prawiczkow

Gość gość
Kiedy miałem 12 lat zacząłem interesować się seksem, wtedy zacząłem sobie wyobrażać nauczycielkę nago

Gość gość
"2014-03-28 08:33:34 [zgłoś do usunięcia] gość A nie uważasz ,że Ci którzy się zbyt wcześnie interesują seksem są nie normalni? Bo są pewne granice, których człowiek nie powinien przekroczyć. I tak zainteresowanie seksem mając lat 12 uważam ja za nienormalne." Takie coś też uważam za chore 12 latek i seks? to jeszcze dziecko, dlatego pisałem o granicy 30 lat jak ktoś w tym wieku dalej jest prawiczkiem/starą dziewicą to niestety coś z tą osobą nie tak a prawda taka że długie czekanie z tym niszczy psychikę człowieka i takie osoby są często psychicznie zdewastowane i nie stworzą związku.

Gość gość
Czy Ty nie umiesz rozmawiać normalnie? Nie używając wulgaryzmów? Mamusia nie nauczyła lub do szkoły było pod górkę?

Gość gość
2014-03-28 08:37:59 [zgłoś do usunięcia] gość Takie coś też uważam za chore 12 latek i seks? to jeszcze dziecko, dlatego pisałem o granicy 30 lat jak ktoś w tym wieku dalej jest prawiczkiem/starą dziewicą to niestety coś z tą osobą nie tak a prawda taka że długie czekanie z tym niszczy psychikę człowieka i takie osoby są często psychicznie zdewastowane i nie stworzą związku. Zgadza się. Z tym ,że chłopcy rozwijają się wolniej. No i nieraz są różne okoliczność często ekonomiczne, że mężczyżni wolą się usamodzielnić.

Gość gość
Ile to osób uprawiających sala nie potrafi zbudować pelno Czepilyscie się prawiczkow bo ich najłatwiej się wyzywa i zaraz inna frustracja taką jak wy się do tego dołączy

Gość gość
Chłopcy wolniej się rozwijają? Wam się szybciej chce seksu niż nam to tyle. Chłopaki mają inne zainteresowania niż dziewczyny by przypodobać się komuś

Ja też mam taką sytuację, że mam fajną koleżankę w robocie a wiem, że nic z tego nie będzie min dla tego, że jestem prawikiem

Gość gość
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ile to osób uprawiających sala nie potrafi zbudować pelno Czepilyscie się prawiczkow bo ich najłatwiej się wyzywa i zaraz inna frustracja taką jak wy się do tego dołączy. Możesz rozwinąć szerzej o co Ci chodzi ? bo nie rozumiem. Ja mam wręcz szacunek to prawiczków /tak ich nazywasz/. Dlatego,że są to ludzie wartościowi. Nie będę długo Ci tłumaczyć dlaczego. Powiem ,że mają pewne zasady moralne, których się w życiu trzymają i dlatego są super.

"Dlatego,że są to ludzie wartościowi." - Mylisz się. Ja jestem prawikiem, i nie uważam się za wartościowego, a poza tym wielu prawików okazało się niebezpiecznymi dewiantami...

Gość gość
2014-03-28 08:59:34 [zgłoś do usunięcia] Conquest "Dlatego,że są to ludzie wartościowi." - Mylisz się. Ja jestem prawikiem, i nie uważam się za wartościowego, a poza tym wielu prawików okazało się niebezpiecznymi dewiantami... To musisz popracować nad poczuciem własnej wartości. A w jakim sensie niebezpiecznymi dewiantami bo nie znam takich?

Gość gość
"28.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 2014-03-28 08:37:59 [zgłoś do usunięcia] gość Takie coś też uważam za chore 12 latek i seks? to jeszcze dziecko, dlatego pisałem o granicy 30 lat jak ktoś w tym wieku dalej jest prawiczkiem/starą dziewicą to niestety coś z tą osobą nie tak a prawda taka że długie czekanie z tym niszczy psychikę człowieka i takie osoby są często psychicznie zdewastowane i nie stworzą związku. Zgadza się. Z tym ,że chłopcy rozwijają się wolniej. No i nieraz są różne okoliczność często ekonomiczne, że mężczyżni wolą się usamodzielnić." Nie aż tak wolniej 30 lat to wiek w którym jest się idealnym kandydatem na ojca a nie zaczynającym życie seksualne ja też późno zacząłem bo miałem więcej jak 25 lat i jedyny tego powód to była moja głupota i szukanie swojego ideału, potem dostałem zimny prysznic od kobiet jak 3 z rzędu widziała że jestem w takim wieku nie za bardzo doświadczony i nie umiem sobie poradzić z kobietą w łóżku w dodatku przez brak regularnego seksu szybko dochodzę i sam seks mnie stresuje.

Gość gość
Znam różnych dewiantów i to nie koniecznie prawiczków. Są to ludzie raczej z marginesu społecznego.

Gość gość
No fakt nie da się tego filmu oglądać, zdołałam obejrzeć do momentu jak skazaniec zaczął płakać. Nie na moje nerwy ten film. Lecz u nas może z życia bardziej drastyczne są realne filmy. Np. jak mąż ubezpiecza żonę na wysoką kwotę po to by ją razem z dziećmi spalić , by móc spłacić długi.

Aż takie słabe masz nerwy? A co powiesz o tym filmie? www.youtube.com/watch?v=pz98cNH5bJ4 albo o tym www.youtube.com/watch?v=Ykt1nH5hXgw

Gość gość
Pierwszego filmu nie oglądałam. A drugi świadczy o tym, że człowiek posiada duszę, która myśli czuje i słyszy a jego ciało to tylko ubranie tej duszy. Sama czynność oderwania się duszy od ciała a może inaczej zanim ona się zorientuje, że straciła ubranko trwa te kilkanaście sekund.