Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj teściowa powiedziała,że jestem za stara,żeby mieć drugie dziecko (mam 34

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
po czesci racja. jak twoje dziecko bedzie pisalo mature bedziesz po 50tce. ale z drugiej strony... znam goscia, ktory w wieku 49 lat zaliczyl wpadke ze swoja o 6 lat mlodsza partnerka - i urodzila. patologia jest wszedzie.

Gość gość
co sie przejmujesz jakąs zacofana raszplą?

Gość gość
przejmujesz się teściową? jak chcesz mieć dziecko , to się z mężem postaraj , a nie teściową pytasz o zdanie.

Gość gość
co to ma do rzeczy ile będę mieć lat, gdy moje dziecko będzie pisać maturę??? co za debilny argument:O to 30 a 34 lata to taka wielka różnica, bo w przypadku 30-ki dziecko napisze maturę przed moją 50-ką?:O

Gość gość
haha a co Cie obchodzi zdanie tesciowej? Starej zacofanej pokomunistycznej baby? chyba masz swoja opinie prawda?

Gość gość
34 lata to dobry wiek na rodzenie dzieci , dziecko będzie pisać maturę , a przed tobą jeszcze 17 lat pracy zawodowej, zobacz jaka młoda będziesz.

Gość gość
"co to ma do rzeczy ile będę mieć lat, gdy moje dziecko będzie pisać maturę??? co za debilny argument" - dlaczego argument? to pierwszy lepszy przyklad. skoro ci nie pasuje, to... i tak bedziesz babcia dla swojego dziecka. nie ma sie co puszyc urazona pudernico ;)

Gość gość
nie TO ONA w najgorszym wypadku jest za stara zeby miec drugie dziecko

Gość gość
niektóre 34 latki rodza pierwsze dziecko, wiec czym Ty sie przejmujesz autorko?? Stara złośliwa baba??? olej ja ;)

Gość gość
czasy się zmieniają , teraz 50latka to już nie taka babcia, jak dba o siebie to jeszcze młodo wygląda. A jak niektóre kobiety decydują się na pierwsze dziecko po 40?

Gość gość
jakaś p******* jesteś z tym, że ktoś kto ma dziecko w wieku 34 lat jest babcią dla swojego dziecka:O ile ty masz lat, gimbusie?:O

Gość gość
Co sie sugerujesz tesciowa, stara c***a!Nie masz swojego zdania!? Ja mam 37 lat i teraz bede rodzic pod koniec kwietnia.Moja mama tak samo mi powiedziala, a oprocz tego co na to powiedza sasiedzi.Skwitowalam jej ze wara jej od mojej macicy, niech idzie do sasiadow.Mysl o sobie bo mloda jestes, a dziecko to skarb.Boze, kiedy w koncu to zacofanie w Pl sie zmieni.

Gość gość
Ktos napisal Patologia leze ze smiechu to chyba laska co urodzila jak miala 20 albo i mnie.Dla mnie dzieczyna ,ktora ma 22 lata nawet jest za mloda na dziecko.Co taka osoba mogla osiagnac itd....dziecko po 30 jest jak dla mnie najlepsza decyzja juz mozna cos w zyciu osiagnac ,pozyc ,wyszalec sie a po 30 jest sie o wiele madrzejszym niz po 20.dziecko latwo zrobic ,ale juz trudniej wychowac i wszystko mu zapewnic

Gość gość
28.03.14 - mam 24 :P

Gość gość
Bo teściowa jak lata 34 lata to pewnie wyglądała i czuła się na 40 kilka.. teraz czasy się zmieniły i kobieta w wieku 34-35 lat jest zadbana i czuje się na 30.. Moja tez przeżywa ze jak zaszła w ciąże w wieku 36 lat to już sil nie miała i zasypiała w dzień w fotelu ze zmęczenia.. Tylko ze ona miała wtedy jeszcze 2 chłopców w wieku 14 i 10 ( ten 14 to mój maż..) Acha i był to czas pralek Frania i nie było pamersów..więc się może umęczyła, bo nikogo do pomocy nie miała..to może tak ja wykańczało,ale im więcej tak gada tym to działa w odwrotna strone.. Ja mam 35 lat.. mam 15 letnia córkę, która ma już swoje sprawy. Jak ja rodziłam też czasy były ciężkie..Teraz chce mieć 2 dziecko i cieszyć się spokojnym macierzyństwem ,a córka nas pogania.. :)Acha moja kuzynka rok temu urodziła córkę.Kuzynka ma teraz 37 lat i czuje się i wygląda młodziej o kilka lat..taka jest szczęśliwa..Więc nie słuchaj teściowej ..A masz już dzieci?

Gość gość
ale tutaj ciemnota siedzi, co to za argumenty z maturą, nie każdy mieszka na zabitej dechami wsi, gimbusy niech lepiej się na nauce skupią, bo całe życie będą takie zacofane.Nie wiem co ciebie autorko też obchodzi co teściowa ma do powiedzenia w tym temacie, Teściowa nie jedną durnotę jeszcze powie, no i co z tego, będziesz na kafe nowe tematy zakładać.Masz teściową prymitywa, ale to jej sprawa,żej est ciemna jak tabaka w rogu.Dziecko się robi z mężem, co do tego ma teściowa, nie pojmuję. Dorosłe kobiety same decydują w kwestii kiedy i czy posiadać dzieci, sa znacznie starsze matki i mają w d.upie co motłoch o tym sądzi,żyją cieszą się macierzyństwem, a k.retynó nie słuchają, bo i po co, to jak przejmować się brzęczeniem muchy.Pobrzęczy i poleci, nic z tego nie wynika.

Gość gość
i tak, moim zdaniem para 43 (ona)/49 (on), ktora spodziewa sie dziecka (w dodatku z wpadki) to p-a-t-o-l-o-g-i-a

Gość gość
Kożuchowska też patologia?

Gość gość
gość z 9.21 jak masz 24 to już chyba starasz się o dziecko, albo je masz ,żeby potem dziecko nie wstydziło się matki -babci?

Gość gość
Wtrącanie się i oceniania cudzych wyboró to dla mnie P_A_T_O_L_O_G_I_A do potęgi entej.Wścibstwo, brak własnego życia, mielizna umysłowa. Mental"co ludzie powiedzą"wstyd w 21 wielu takie pierdoły głosić.

Gość gość
No ale na wiosce 24 to już stara panna, tam już 16 rodzą, co się dziwić. Zeda ukończona, świnie zakupione, hektary przepisane, wspólne mieszkanie z teściową jest, nic ino dziecki rodzić.

Gość gość
28.03.14 - nie. mam meza, ale dzieci miec nie chcemy. to za bardzo absorbujace i po prostu nie dla nas.

Gość gość
haha wg Was --wszechwiedzacych wyroczni--- dziecko przed 25 rokiem zycie to patologia, ba do 30, czas sie wyszalec ogolnie, dziecko po 34 to tez patologia i zenada czyli najlepiej nie miec dzieci wg was 34 na drugie dziecko to najlepszy wiek ! ja pierwsze urodzilam w wieku 25 lat,w listop. bede miec 31, i o drugim bede myslec za 3 lata :::)))), a maz ma teraz 36 i uwazam ,ze dla faceta dziecko w wieku prawie 40 lat to super doswiadczenie :)

Gość gość
a ja za patologię i coś nienormalnego uważam , jak młodzi, zdrowi , podobno kochający się ludzie nie chcą mieć dzieci. Dzieci to największy skarb.

Gość gość
i teraz wyszla z ciebie twoja wsiowa natura, ktora wiele osob w tym temacie stara sie mi wmowic :D wszystko jest kwestia decyzji - ani maz ani ja NIE CHCEMY miec dzieci i nie bedziemy ich miec. za to na jakis dom, fajny samochod i zycie bez uwiazania nie bedziemy mogli narzekac ;)

Gość gość
od mojej wsiowej natury wara , ty uważasz za patologię urodzić dziecko po 30 , ja uważam ,że patologia to nie urodzić wcale....każdy może mieć swoje zdanie, a ty zaraz jakąś wsiową naturą wyjeżdżasz, może to właśnie ty wyrwałaś się ze wsi zabitej dechami i udajesz wielką "miastową naturę " , a słoma z butów wystaje.

Gość gość
Teraz wiele spełnionych, świadomych kobiet pierwsze dziecko rodzi po 30 tce, a drugie przed 40 tką Teściowa zazdrości Ci nie przejmuj się :)

Gość gość
a po 40 tce się opamiętasz i zapragniesz mieć dziecko, a wtedy dupa... i będziesz latać po przychodniach i umawiać się na in vitro. Nigdy nie mów nigdy. Nie wiesz czego będziesz pragnąć za 10lat. A co będzie jak wpadniecie? - usuniesz?

Gość gość
to ,że ty nie urodzisz dzieci jest TWOJA DECYZJĄ i nic nikomu do tego , więc nie wpier...alaj się w czyjeś decyzje, autorka ma 34 lata i chce urodzić dziecko, to jest jej decyzja , a ty od razu PATOLOGIA!!! szanuj innych , z inni będą szanować ciebie.