Gość Arek9988 Napisano Kwiecień 19, 2017 Witam. Ja dobrze oceniam współpracę z biurem Tłumaczenia Gruca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2017 Najbardziej kompetentną w tym przypadku będzie pani z www.mawil.pl . Mi wykonywała parę tłumaczeń, wszystko w miłej atmosferze, be żadnych przeszkód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mateuszekkk Napisano Maj 5, 2017 Duże doświadczenie w tłumaczeniach ma na pewno biuro Tłumaczenia Gruca. Ja ich znam jeszcze z lat 90 tych więc kawał czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość disastersss Napisano Maj 11, 2017 Mam zaufanie w przypadku tłumaczeń na niemiecki do biura Tłumaczenia Gruca. U nich tłumaczenia są robione przez native speakerów, także człowiek ma jednak dość dużą pewność, że wszystko będzie dopieszczone od strony językowej. Zwłaszcza że ja zlecam im teksty często dość trudne, formalne, czasami techniczne i naukowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faasssss Napisano Maj 17, 2017 Polecam Tłumaczenia Gruca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2017 Moja firma od kilku lat zamawia tłumaczenia przez stronę www.tlumaczeniagruca.pl . Dobre biuro, jeszcze mi żadnego terminu nie zawalili. Obsługują różne języki, jest ich pewnie z kilkadziesiąt albo i więcej. My głównie potrzebujemy tłumaczenia na rosyjski bo z tym rynkiem najbliżej współpracujemy jako przedsiębiorstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 2, 2017 Parę umów wniosków i sprawozdań do przetłumaczenia na niemiecki zlecałem w poprzednim miesiącu przez stronę www.tlumaczeniagruca.pl i poszło sprawnie. Myślę, że będę z nimi dłużej współpracował bo poza tym, że są szybcy to też precyzyjni w robocie i cennik mają dość korzystny. Odpowiada mi ta internetowa forma kontaktu, wszystko odbywa się bardzo płynnie, bez marnowania czasu i jeżdżenia do biura osobiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcelfm Napisano Październik 5, 2017 @bendek667 - techniczne tłumaczenia budowlane możesz postarać się przetłumaczyć sam, z pomocą słownika dostępnego pod adresem http://www.slownik-budowlany.pl :-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2017 Jak dla mnie tylko AGIT w Lublinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konraderos Napisano Grudzień 5, 2017 Polecam bluebird biuro tłumaczeń. Z Panem Krzysztofem współpracuję od kilku lat. Współpraca układa się bardzo dobrze. Zlecenia realizowane są terminowo i bezbłędnie. Bardzo mila i sympatyczna obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda Napisano Luty 15, 2019 Ja korzystałam wiele razy z biura tłumaczeń z Warszawy i jest to biuro tłumaczeń 100 AT. Biuro znajduję się na ulicy Targowej 15 i świadczy usługi z zakresu tłumaczeń m.in. w języku angielskim, norweskim oraz francuskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta Lustr 0 Napisano Luty 22, 2022 Polecam sprawdzić ofertę besttext.pl z tego co wiem nie musisz nic przynosic fizycznie, wystarczy mailowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach