Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za ciasna

Polecane posty

Gość gość

Nie moge uprawiac sexu z facetem bo jestem za ciasna,tampona nawet mini tez nie moge wsadzic,srodki nawilzajce nie pomagaja,juz nie mam sily,co robic?

Gość gość
To jest choroba, trzeba iść do ginekologa. Da Ci wkładki rozszerzające.

Gość pracuje w ksiegarni
nie wiem dziecko pogadam z Mama, ona jest ginekologiem, moze cos doradzi 🖐️

Gość gość
jak podrosniesz to bedzie ok, na razie to może poczytaj coś

Gość gość
Może nie być okej. To jest choroba, którą się długo leczy wkładając do pochwy coraz to większe wkładki rozciągajace.

Gość gość
a ile ty masz lat? ale bez zadnych klamstw

Gość gość
Ta choroba to pochwica: która polega na mimowolnym zaciskaniu mięśni pochwy, wtedy jest takie wrażenie, że pochwa jest zbyt ciasna i nie jest możliwe wprowadzenie palca, tamponu, nie mówiąc już o stosunku czy przeprowadzeniu badania ginekologicznego. Często zaciskowi mięśni towarzyszy zaciskanie ud, wygięcie kręgosłupa, odpychanie rękoma. Czasami zdarza się też tak, że błona dziewicza jest zbyt gruba i trudno jej przerwać, powoduje to ból i uniemożliwia penetrację, wtedy usuwa ją ginekolog.

Gość gość
mam 20 lat

Gość gość
i jeszcze nic cieplego w sobie nie mialas

Gość gość
Masz 20 lat i nie byłaś u ginekologa nigdy? Bo gdybyś była i byłoby z Tobą coś nie tak to chyba byś wiedziała ;)

Gość gość
Ja mam chudego penisa, moge ci pomoc :p

Gość gość
To że nie możesz włożyć tamponu, to jeszcze nic nie znaczy... moja dziewczyna też nie daje rady go włożyć i musi korzystać z podpasek, ale z seksem problemów nie ma, bo kiedy jest podniecona i bardzo mokra jej cipka się rozluźnia, jest ciasna, ale nie na tyle by uniemożliwić stosunek czy odczuwać ból. Może niech partner lepiej się postara, niech ją pieści długo języczkiem, spróbuje włożyć palec, potem dwa i jak będzie ok, to możecie działać.

Gość gość
Nawet w najciasniejsza mozna wsadzic penisa.

Gość gość
ja tez bylam bardzo ciasna,ale najpierw jeden paluszek wszedl pozniej juz dwa sie zmiescily,troche mi nimi pogrzegal a jak juz mokra bylam i sie rozgrzalam to sama na jezdzca jego czlonka w siebie sobie wepchalam troche bolu bylo ale podzczas calej jazdy tam i z powrotem wszystko sie rozluznilo i w koncu super bylo a na drugi raz to juz mi calego ladowal i nic nie bolalo

Gość gość
jestem za ciasna ale ona jest moja wlasna i jeszcze nieruszana

Gość gość
To wielka zaleta. Będziesz miała super życie erotyczne!!!

Gość tez tak mialam
to wcale nie musi byc pochwica, jak niektorzy twierdza i tez wcale nie musi ta ciasnosc ustapic, gdy sie podniecisz... mam 24 lata. gdy bylam w wieku lat 19 okazalo sie, podczas wizyty u gina, ze lekarka nie moze mnie zbadac (powodu nie wyjasnila, kazala mi wrocic po pierwszym razie). zmienilam wiec lekarza i juz po chwili od rozpoczecia "badania" dostalam skierowanie do szpitala - okazalo sie, ze mam bardzo niewielki otwor w blonie dziewiczej i to jest caly problem. zakwalifikowano mnie na zabieg naciecia blony i tak zakonczyl sie problem. kilka dni rekonwalescencji, 3tyg pozniej moglam juz wspolzyc i przezylam cudowny pierwszy raz, bezbolesny i przyjemny. podobnie jak Ty nie moglam przed zabiegiem wprowadzic palca, tampona mini, juz nie mowiac o stosunku. otwor byl tak maly, ze wszedl tylko patyczek do wymazu. powinnas zglosic sie do lekarza. i nie boj sie. jesli okaze sie, ze masz to samo co mialam ja - zabieg jest w znieczuleniu ogolnym, nic nie bedziesz czula i pamietala :)

Gość zabaweczkowo
Witam serdecznie Prezentuje sex-shop internetowy www.zabaweczkowo.pl. Prowadzimy sprzedaż wielu art. erotycznych w tym wyjątkową kolekcję „50 twarzy Greya”. Zapewniamy dyskrecję przy wysyłce towaru, a jednocześnie pomoc w wyborze towaru jeśli będziesz potrzebował. Zawsze jest duża liczba promocji i dodatkowo można zdobyć atrakcyjne kody rabatowe. Nasze artykuły wykonane są wysokiej jakości materiałów i zapewniają dużo satysfakcji i udanej zabawy. Serdecznie polecam BOK zabaweczkowo.pl

Gość gość
jestem naprawde za ciasna ale moja pisiulka jest wlasna