Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiepsko sie czuje na anty

Polecane posty

Gość gość

co bierzecie przy tabsach anty?? kiepsko się po nich czuje :( jakaz nabuzowana jestem :( i sa jakies suplemanty?

Gość biore anty tez
lykasz tabsy rano czy wieczorem? o stałej porze? Co ci konkretnie dolega?? . Ja czuje sie dobrze przy tabletkach, zapobiegawczo po połknieciu tabletki anty łykam 1-2 tabletki Sylimarolu na wątrobe :) . Jeśli szukasz suplementu to polecam Olimp_Femi_Protect_tabletki_powlekane_30_szt ok14zł

Gość gość
Naczytałaś sie Kafeterii i...wmawiasz sobie. Ile czasu przyjmujesz pigulki? Trzy dni? :P Przejrzyj moze choć ulotkę i zobacz jakie mogą byc faktyczne skutki uboczne przy stosowaniu tego rodzaju antykoncepcji...

Gość gość
To zależy jakie skutki uboczne masz. U mnie głównym problemem była kruchość naczynek krwionośnych i podniesione wyniki prób wątrobowych. Ginekolog polecił mi do antykoncepcji hormonalnej harmonellę, zażywam ją już któryś miesiąc, pajączki na twarzy się zmniejszyły, a wyniki poprawiły, ponieważ w składzie ma cholinę, która wspomaga pracę wątroby. Najlepiej zrobisz jak pójdziesz na konsultację do ginekologa i na badania.