Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica i jak z nią postępować

Polecane posty

Gość gość
a co jesli ona jeszcze nikogo nie calowala

Gość gość
no to ciebie pocaluje i co z tego? :O ja p*****le nie rob z niej takiej cnotki niewydymki

Gość Zostaw ją
Daj spokój. Nic tylko piszesz o seksie, a teraz o pocałunkach. Zależy Ci tylko na tym? Nie na samej dziewczynie?

Gość gość
wiem ze to co pisze jest dziwne ale tez sie boje. 2 lata temu zostawila mnie dziewczyna,ktora kochal. Dopiero teraz gdy spotkamy ta dziewczyne cos we mnie peklo jest inna niz pozostale wyjatkowa. mam problem z tym ze po rozstaniu z tamta zaczalem troche pic. jak mam przekonac ja do siebie?

Gość gość
dziewica, zeby chciala przestac nia byc, i zeby miala po Tobie dobre wrazenia;) powinienes zaczac od dotykania, pocierania, doprowadzania najpierw dlonmi delikatnie oczywisicie, ale zmyslowo do takiego stanu, ze bedzie zdecydowana, ze dluzej absolutnie nie chce czekac, juz teraz to jest ten moment, teraz albo znowu "nigdy".

Gość gość
Jest w Polsce grupa trenerów uwodzenia wejdź na ich strony dowiesz się wielu fajnych rzeczy. Dokładnie krok po kroku co trzeba robić aby misiu mógł dobrać się do miodu. A jak Cię stać to warto zapisać się na warsztaty z uwodzenia.