Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wpisać do CV umowy o dzieło?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat: czy wpisać do CV wszystkie umowy do dzieło? Teraz pracuję na kilku UoDz i nie wiem co zrobić?

Gość gość
Po pierwsze wpisuj w cv to co jest przydatne w pracy na która aplikujesz. Tylko te umowy o działa które mogą ci pomóc bo sa związane z tym co będziesz robić/chcesz robić, resztę zlej.

Gość gość
ale przecież nie trzeba wpisywać do cv formy zatrudnienia? Wpisujesz tylko stanowiska...no co Ty :) Nigdzie nie piszesz "Tu miałam umowę zlecenie, tu etat 3/4 normalna umowa, a i tutaj umowa o dzieło" Chyba, że coś się zmieniło.

Gość gość
wpsujesz to co uznasz za dobrze wyglądające, nigdzie nie musisz się tłumaczyć z formy zatrudnienia w dzisiejszych czasach albo na zleceniach albo na czarno się robi i pracodawca ma tego świadomość, że nie zawsze świadectwo pracy wyciągniesz

Gość gość
tak, tak. nie będę pisać nic o formie zatrudnienia. jestem copywriterem i wszystkie te umowy dotyczyły prac redaktorskich. czyli wy byście wpisali?

Gość gość
up

Gość gość
up

Wpisuj wszystko. Nawet to, co pozornie nie ma zwiazku z praca, o ktora sie starasz. Zawsze to lepiej wyglada, ze cos w tym czasie robilas.

Gość gość
No jasne, że wszystko trzeba wpisywać. Ja pracowałam prawie 4 lata na umowie zleceniu i nie wyobrażam sobie tego, żeby o tak długim okresie pracy nie wspomnieć w CV.

Gość gość
moim zdaniem warto wpisywać wszystko co wam się przyda w kolejnej pracy. Jeśli obecnie pracuje np. w redakcji to nie wpisuję do CV pracy w sklepie mięsnym sprzed 10 lat. Jak coś, to na tym portalu https://list-motywacyjny.pl/ znajdziecie sprawdzony kreator CV. moim zdaniem CV musi być pod dane stanowisko, ale jak ktos ma nieduże doświadczenie to najlepiej żeby wpisał każdą pracę