Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wasze dziecko mialo pierwszy raz jelitowke

Polecane posty

Gość gość

bo moj syn ma 3 lata i pierwszy raz wlasnie wymiotowal i mial biegunke, z badania kalu wyszedl rotawirus, lekarze chcieli go brac do szpitala, ale sie nie zgodzilam, po jednej dobie przeszlo, jak bylo u was?

Gość gość
mój ma dwa lata i właśnie dziś zrobił jedną rzadką kupę i zwymiotował.Od trzech godzin jest spokój,nic się nie powtórzyło.Sama nie wiem czy to jelitówka czy coś mu zaszkodziło

Gość gość
Nigdy a ma 6 lat. Jakas tam mal biegunka byla na wyzynajace sie zabki albo wmiotowanie, gdy cos zaszkodzilo.

Gość gość
Corka ma 11l,przechodzila raz gdy miala 5 lat,podalam Groprinosine i raz dwa przeszlo,syn jeszcze nie mial,ma 20m-cy i niech tak pozostanie ;)

Gość gość
o to mój ma 4 lata a jelitówkę miał 2 razy i za każdym razem szpital 2 dni. Pierwszy raz miał z 10 mies, a drugi raz miał z 2.5 roku. I pierwszego dnia biegunki podawałam leki, a drugiego dnia już szłam do lekarza bo nie przechodziła i dostawał już skierowanie do szpitala bo był odwodniony. Teraz jak ma raz biegunkę to już panikuję.

Gość gość
Moj mały jak miał 1,5 roku, miał biegunkę przez tydzień. Po badaniach kału okazało sie ma jakąś bakterię, pewnie wziął coś do buzi,bo w tym czasie wszystko próbował, lizał. Na szczęście pił i się nie odwodnił. Potem miał kilka razy jelitówkę, w zeszłym roku przyniósł coś z przedszkola wymiotował cała noc.Masakra.

Gość gość
Moja miała raz w wieku 5 lat. Ale trzymało ja chyba z tydzień, na szczęście piła i wciskałam elektrolity więc szpitala uniknełyśmy.