Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci NIE SĄ PRZYSTOJNI. Taka prawda

Polecane posty

Gość gość
Już po 30ce to problem.

Gość gość
Brzuchate Janusze bez kultury osobistej.

Gość gość
Wyglądają jak d.pa mamuta a od kobiet wymagają by były odpicowanymi lalkami.

Gość gość
Dla nich obrazić, upokorzyć kobietę, najlepiej ładniejszą ich Karyny to bułka z masłem. Zero jakiegoś poważania, szacunku dla kobiet z którym podobno dawno temu imponowali wszystkim cudzoziemcom i robili niesamowite wrażenie na ich kobietach. Daawno i nieprawda. Nawet nie chciałabym tego oglądać. Mam w nosie tych wieśniackich kretynów.

Gość gość
*którym

Gość gość
Nie ma to jak grube Polki, bez biustu i z odrostami. Tępe, z dwoma lewymi rękoma, interesujące się tylko ciuchami, serialami i kosmetykami.

Gość gość
A ja uważam że Polki są mało atrakcyjne w porównaniu z innymi nacjami. Przeciętna polka ma mało kobiecą kwadratową nalaną twarz, ramiona ma szersze niz biodra i do tego czesto spotykany brak wcięcia w talii. Kobiety z południa są dużo atrakcyjniejsze. Wąskie ramiona, wąska talia,szerokie biodra i pupa. Koreanki i Japonki mimo niezbyt kobiecych kształtów mają za to subtelniejsze rysy twarzy. Nawet za zachodzie kobiety choć nie zachwycają urodą to mają jednak mniej kobylaste buzie. Tak naprawdę Polacy i Polki grają w tej samej lidze.

Gość gość
Gdyby tak scharakteryzować polską urodę to można zauważyć dwie rzeczy. A)Polki i Polacy mają stosunkowo korpulentną sylwetkę. Kobiety mają nieco bardziej męskie proporcje niż te na zachodzie B)Polki mają nieco bardziej kwadratowe rysy a Polacy nieco bardziej kobiece jajowate i w obu przypadkach trochę pyzate.

Gość gość
Polska to piękne kobiety i fatalni faceci. Jak żyć? ;]

Gość Smutny_Tomek
No tu masz rację, jestem typowym polakiem- brzydakiem, 168 cm, okrągły, z tendencją do tycia, mam małego penisa, i brzydką twarz :( Od 12 lat pracuję nad swoim wyglądem - dieta, siłownia, sport, a i tak nie mam szans z przystojniakami np. z Grecji. Dziewczyna w której się zakochałem mnie zwyczajnie nie chce, za to na wczasach romansowała 2 tygodnie z jakimś Senegalczykiem.... Nigdy nie miałem dziewczyny, wszystkie traktują mnie jak przyjaciela i zwierzają się ze swoich tajemnic. Pomagam im w kłopotach, ale żadna nie chce umówić się na randkę. "Tomek z tobą, żartujesz prawda ? Nie martw się, takiego porządnego faceta chciałaby każda kobieta". Niby wygląd nie ma znaczenia, ale tak mówią tylko ci co już kogoś mają, taki tekst proforma o pięknym wnętrzu....

Gość gość
Żyje w UK i powiem Wam, ze mieszkając w Polsce nie dostrzegałem tego, ale Polki są naprawdę ładne. Mam na myśli te normalne, nie patologiczne Karyny. W porównaniu do angielskich dziewcząt to niebo a ziemia. Tak samo do Holenderek. Hiszpanki i Włoszki jak dla mnie są ładne jeśli szczupłe. Piękny kolor skory, za to tatmtejsi mężczyźni... kurduple. Są różne gusta, jednak obiektywnie patrząc Polki nie są brzydkie, kto tak twierdzi powinien pozwiedzać trochę świata.

Gość Smutny_Tomek
U nas w firmie pojawił się nowy projekt leader z holandi. Wysoki, szczupły, ze śniadą cerą - wszyskim koleżankom się podoba. Może my polacy powinniśmy też wyjeżdżać za granicę szukać sobie żon....

Gość Smutny_Tomek
Bo tego co dostajemy w genach nie da się zmienić.... Można spróbować tylko zminimalizować efekty, a to już z różnym skutkiem.

Gość gość
Polki są bardzo przeciętne.

Gość gość
Na tle Polaków są wręcz zjawiskowe ;)

Gość gość
Jeżeli otyłość i brak biustu można nazwać zjawiskowymi, to prawda.

Gość gość
Jeśli sama masz piersi poniżej 4 ki i powyżej 68 kg - nie jesteś kobietą.

Gość gość
"Polska to piękne kobiety i fatalni faceci." - mit, gdy tylko facet ma więcej pieniedzy, sławy i statusu - miłosć rooodzi się :) Zresztą przy obcym genotypie Polkom puszczaja hamulce - czarni, ciapaci etc - tylko ze względu na instynkty... Dlatego Polacy - nie brać kobiet na serio.

Gość gość
Jesteście jako kobiety w dużo gorszej sytuacji od mężczyzn. Wartość seksualna u was to właściwie tylko wygląd. U nas oprócz tego dochodzi kasa, pozycja. W konsekwencji jest duuużo mniej mężczyzn wysoko atrakcyjnych niż atrakcyjnych kobiet. :)

Gość prawi 114
i co leszczyki ?

Gość gość
gość dziś LOL od kiedy to "wartość seksualna" to kasa i pozycja? Wartość seksualna to atrakcyjność fizyczna. To, że macie pozycję i kasę, nie czyni was atrakcyjnymi seksualnie, tylko jeleniami do dojenia bez udziału pociągu i uczuć ;]

Gość gość
Jest sporo przystojnych polaków, ale wraz z wiekiem przestają o siebie dbać. Wystarczy spojrzeć na nastolatków np 16 letnich i widać, że mają warunki do bycia przystojnymi mężczyznami. Niestety bardzo szybko dziadzieją. W Polsce jest kilka typów urody męskiej: typowy Janusz (obły, aseksualny wygląd), informatyk (chudy, często wysoki, pryszczaty), kark abs (muskularny, ale w brzydki sposób, widoczne żyły na twarzy), przystojny (wyrzeźbiona twarz, ładna postura).

Gość gość
No młodzi się czasem znajdą, to fakt, ale po 30-ce to już mogiła.

Gość gość
Polki po trzydziestce to dopiero komedia.

Gość gość
A od kiedy to panie takie wzrokowe są? Już nie kochają za wnętrze ? muhaha

Gość gość
A od kiedy to panie takie wzrokowe są? Już nie kochają za wnętrze ? xxx Od zawsze. Brzydala z pięknym wnętrzem mogę mieć za przyjaciela, a nie za kochanka. xxx A wy kochacie za wnętrze? muhaha

Gość gość
Żeby ktoś mógł nas pokochać za charakter to najpierw musimy go przyciągnąć atrakcyjnym wyglądem.