Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż podczas kłótni uderzył mnie wczoraj w twarz

Polecane posty

Gość gość

klocilismy sie szarpnęlam go, lekko popchnęlam, on zrobil to samo ja zaczelam krzyczec i plakac i uderzyl mnie z tzw liscia w buzie, potem wyszedł, wrocil troche pijany wieczorem, w ogole sie nie odzywal, poszedl sie umyc, zamknąl w pokoju i tyle go widziałam. Dzis mnie nawet nie przeprosil, obrazony niewiadomo o co :( dlaczego moje zycie jest takie beznadziejne ? on jest spokojny, nie jest alkoholikiem, nigdy mnie nie wyzywał, nie obrazal, a wczoraj ? Poszlo o pieniadze, wydal 5,5 tysiaca nie wiem na co, bylam na zakupach z synkiem i zabraklo na karcie, musialam wziac w bankomacie debet, on nie odpowiadal zdenerweowalam sie bo to byly tez moje pieniadze powiedzialam ''k***a'' i on wybuchl, zaczal gadac jakies bzdury o to poszlo :(

Gość Dr Szulc
Nadstaw 2gi policzek

Gość gość
nie ma co przeżywać, nie zlamał ci nosa, ani zębów nie wybił, musisz postarać się być lepszą żoną.

Gość gość
sama się na niego rzuciłaś, a teraz narzekasz, że dał ci w pysk. Zrobił to w samoobronie.

Gość gość
Nie oczekuj tu konstruktywnej rady, sama widzisz ...:( Wyciągnij wnioski, jeśli zrobił to raz to i zrobi drugi. Nie daj się

Gość gość
Prawdopodobnie ma inne d**y. Zażądaj wglądu do jego konta. Idź do prawnika na poradę. Wiesz że możesz mu założyć sprawę o wyprowadzenie bez twojej zgody nawet 20zł. Poważnie jest na to paragraf. Żaden z małżonków nie ma prawa bez zgody drugiego wydawać kasy. Wiem bo usłyszałam to od prawnika, nie wiem jaki to paragraf ale taki jest. A wiadomo że agresja jest ze strachu. Czegoś się k***s przestraszył. Przetrzep mu konto i postrasz że założysz mu sprawę z tytułu sprzeniewierzenia wspólnego majątku.

Gość gość
gosc 17:51 ma racje

Gość gość
Jaki macie staż, macie dzieci?

Gość gość
autorka juz uciekła po tych 'super' radach :O

Gość gość
pewnie dostała w drugi policzek

Gość permanentnieSmutna
kochana jestes dorosla wiec wez swoje zycie w swoje rece-choc czasem jest cholernie ciezko to zrobic. maz dzis strzelil ci z liscia a co zrobi jutro?