Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StaraPannaDK

Stara Panna za granica. Jak znalezc kogos?

Polecane posty

Witam. Mam 21 lat, po maturze wyjechalam do rodzicow za granice do Danii. Jestem stara panna. Mialam kilka zwiazkow, ale nigdy nie doczekalam sie pierscionka :-(. Jestem zalamana... Placze czesto w nocy nad swoim zyciem, ale musze tu pracowac bo rodzinka narobila problemow finansowych i teraz trzeba to splacac. Korzystalam z badoo, ale wszyscy zainteresowani byli seksem... wiec usunelam konto. Poradzi ktos, co zrobic by takie samotne, zagraniczne zycie weselej plynelo? Bede bardzo wdzieczna...

Gość Dr Szulc
21 lat i stara panna buahaaaa

Gość gość
Mam 21 lat Jestem stara panna xxx 0/10

Gość gość
a na co komu laska z długami? ha ha

Gość gość
ty nie mozesz znalezc faceta, bo jestes p*****lnieta, jak ja mialam 21 lat, to nie chcialam faceta na stale, chcialam cieszyc sie zyciem, a nie czekac na pierscionek

Gość gość
Gdy ja bylam w Twoim wieku, to bylam jak kwiatuszek, w zadnym razie nie czulam sie staro! Wspolczuje...

Gość gość
moja kolezanka ma 32 i to dopiero stara panna

Gość gość
Jestem facetem i niechcialbym nastoletniej staruszki, muszacej splacac dlugi rodzicow.

Gość gość
32 i stara panna? :) staro panieństwo jest po 40 :P i to nie jedna stara panna znajduje miłość życia. Nie masz się czym martwić autorko. Powodzenia.

Tak wiec uwazacie jednoglosnie, ze moj stan cywilny nie ulegnie zmianie. To moze poradzicie co zrobic by bylo jakos weselej?

Gość gość
Zycie jest do d**y. Mam 22 lata, nigdy nie byłam w związku, zero zainteresowania mężczyzn, to jest dopiero dno.

Ja tu tez na zbyt wielkie zainteresowanie nie moge liczyc... Polki sa tu traktowane jak ludzie drugiej kategorii...

Gość gość
Nie tak dawno na tym forum był temat jak to polki cieszą się ogromnym wzięciem za granicami kraju;) i komu tu wierzyć?;)

Gość gość
Musisz byc pasztetem, ja tam powodzenie i adoratorów miałam i mam :p

taka prawda niestety. Na zachodzie Polki są traktowane jak Rosjanki czy Ukrainki w Polsce.. A takie, które wychodzą za mąż tutaj to zwykle za o wiele starszych panów, którzy je uważają za swoje zabawki erotyczne i rozliczają z każdego centa.

Gość gość
wez sie dziecko ogarnij,21 lat i staropanienstwo?to ile mialas lat jak zaczelas?12?

Gość gość
swoje zycie uczuciowe. jestes poprostu glupia.

Głupia może i jestem. A pierwszego chłopaka miałam w wieku 15 lat. Ale większość ludzi w moim wieku już zaręczonych i dzieci ma i tylko ja sama jestem.

Gość gość
Jakieś rady?

Gość gość
"Polki sa tu traktowane jak ludzie drugiej kategorii..." No nie mów :o mam nadzieję, że w Szwecji jest ciut lepiej, chociaż naczytałam się tutaj kiedyś o dyskryminacji w SE i aż mi się wierzyć nie chce. Z tą gorsza kategorią to już nadużycie na tle rasistowskim. Hitler też uważał Żydów za PODLUDZI

Gość egzegeta
Dnia 29.03.2014 o 16:44, StaraPannaDK napisał:

Ktoś coś poradzi?

dopiero 3 lata jesteś pełnoletnia, całe życie przed tobą.

Gość eeeee

Polki, ukrainki, rosjanki w niemczech nie sa za ladne, moze buzki ale ciala zapuszczone. Mieszkam tu w niemczech 3 lata, i polki wydaja mi sie takimi samotnymi matkami ale bez dzieci.

Najlepsze jest to ze polacy sie podobaja, kobiety maja ich za twardych. Polacy maja bardzo dobra opinie w niemczech.