Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam wielu zębów..tragedia

Polecane posty

Gość tępicielka tępaków
Przestań kłapać tą swoją SZCZENKOM bo od tego kłapania to gnój w mózgu za bardzo uszami ci wychodzi.

Gość tępicielka głupich tematów
tępicielka tępaków nie chciałabym do twoich majtek zaglądać,jeśli zębów nie masz.Gnój w gębie i w gaciach.Tragedia:-o

Dobra,zamknij się bo ci ostatnie zęby wylecą.Umiesz ciekawie rozmawiać to rozmawiaj,a nie wyzywasz.Po mnie to looottooo:classic_cool:

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów Nigdzie się nie wybieram :) Uwielbiam bowiem tępienie tępaków :) Za to ty wybierz się do szkoły tępaczko z gimbazy :)

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów Nie zamierzam się zamknąć bo lubię tępienie tępaków co to kłapią SZCZENKOM :):):)

Gość gieniusia bez gienka
i powiem tyle ,że jak nie kałam zębów ti ni c***ja nie pomogły buty za 4 stówy i inne d**erele,no i ile można smiac się zasłaniającc gębe reką.momentem przełomowym było gdy kolega z roboty powiedziała mi że z******ta ze mnie bab i dlaczego nie wstawiłam sobie jeszcze trójki(o reszcie nie wiedział).nastepny dzień stomatolog,wycisk,trochę czekania,przymiarka,itd.musiałam nauczyc się jeszce mówić w protezce i jest git .i ppwiem tyle :traz nie wydaje już może tyle kasy na ciuchy i inne d**erele,ale mój usmiech bezcenny i jedynie moge byc zła na siebie ,że tak długo z tym zwlekałam.aha nie było żądnego bólu,jedynki w znieczulleniu,jedynie pobiranie wycisku jest nieprzyjemne-ale nie boli.

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów nikt ci nie każe zaglądać do majtek - powinnaś zaglądać częściej do słownika ortograficznego :):):) Widocznie tępaki za dużo zaglądają do majtek i stąd problemy typowe dla tępaków :):):)

To zostaniesz tu sama,debilko.Plujesz jadem od początku.Zęby sobie zrób:classic_cool:a potem się odzywaj.🖐️

Gieniusia bez gienka.O to,to,to.Nie pomoże puder,róż kiedy gęba szczerbata już:classic_cool:Wszystko można naprawić,a zęby szczególnie.

sorry za literówki,ale właśnie jestem po kilku lampkach wina z biedry.i usmiecham się dowas szeroko.ale dużo w was złości.no co wy?jutro moga bombę na was spuścić a wy tu o d**erele sie kłocicie.jak wam nie wstyd.no już:kochać się i szanować.

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów " Wszystko można naprawić,a zęby szczególnie." Swojego ptasiego móżdżku nie naprawisz tępaku :):):)

Ja tam kocham i szanuję:classic_cool:Więc spuszczam zasłonę,niepamięci;) Aleee o zębiska trzeba dbać.Niech to wszyscy czytają:classic_cool:

Bardzo dobry temat,takich powinno być więcej na kafe.Jak i takich o miłości,szacunku itp.:)

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów ".Plujesz jadem od początku" Taaaaaaak :):):) Typowy KALIZM :) Tępa tępicielka głupich tematów pluć i ubliżać - DOBRZE być :):):) Ktoś odpłacić podobnym - ŹLE :):):) Przeczytaj tępaku swój pierwszy wpis i wszystkie następne to przekonasz się kto zaczął pluć tutaj jadem !!! Wstaw sobie tępaku nowy MÓZG bo nowe zęby to najwyraźniej ci nie pomogły :):):)

Gość tępicielka tępaków
28.03.14 [zgłoś do usunięcia] tępicielka głupich tematów Zwłaszcza ty tępaczko nadajesz się wyjątkowo do pisania o miłości i szacunku buahahaaaaaa Poczytaj swój pierwszy wpis, może teraz SZCZENKA ci opadnie :):):) Albo majtki :):):) Raczej to drugie :):):)

spokój babyi ciszyc się ze mną bo po 6 latch z ołówkiem w ręku(budowa)wreszcie wypływam na szerokie wody.

Gość gość
ja mam prawie 30, w każdym zębie plomba, sporo martwych, w jedynce i dwojce mialam kiedys zgorzele i też martwe różnią się kolorem od pozostalych, ale niestety nie mam pieniedzy żeby sobie cos z tym zrobic więc tak chodzę i po prostu sie nie usmiecham pokazująć zęby, bo nie ma czym się chwalic. Pocieszające jest to że i tak każdy z nas zdechnie, pojdziemy do piachu, więc wyluzujcie z tymi zębami. Wkurzają mnie te kosmiczne ceny. za leczenie malej dziurki dentystka bierze 120zł (15-20 minut roboty), a ja żeby tyle zarobic musze pracowac caly dzień... Ktoś się zaraz pewnie oburzy, że też moglam isc na dentystę, no fakt moglam, ale gdyby kazdy byl dentystą i nie bylo np. robotnikow czy kucharek czy innych prostych zawodow, to jakby swiat wygladal? Niechętnie więc chodzę do dentysty, bo żal mi pieniedzy po prostu. I tak wszyscy zdechniemy.