Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKA TO CHOROBA GDY KOLES MNIE OSACZA , SZPIEGUJE ITD

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomego ,ktory sie we mnie zakochal. Ja nie odwzajemnilam jego uczuc i on o tym w2iedzial i wie. Jego zachowania to: (byl w wiezieniu za przesladowanie innej kobiety) -po tym jak go odrzucilam, jestem najgorsza k...dzi... na swiecie -wszedzie doszukiwal sie moich kochankow -sprawdzal czy jestem w pracy -byl na tyle bezczelny ze sie wkradl na zaplecze by zobaczyc na grafiku kiedy pracuje, kiedy zostal zlapany, mowil ze sie zgubil -wysywal mi i moim bliskim po 100 sms dziennie o kazdej porze dnia i nocy, telefony po 40 razy o kazdej porze dnia i nocy -pisanie ze objele mi twarz kwasem ze w tym miescie jestem skonczona i ze wszedzied,m gdziekolwiek uciekne i tak bedzie wiedzial gdzie bede -wie o nazwisku panienskim mojej mamy -wie gdzie mieszkam w polsce -zna cala moja rodzine -smieszne, ze ja mu o tym nic nie powiedzialam -pod auto kolegi geja (nie wie ze jest on gejem) podlozyl GPSA by sledzic gdzie auto sie porusza i na podstawie tego napisal mi smsa-czy fajnie sie pierd... w tym i tym miejscu, gdzie oczywiscie nie bylam:/(wybil mu tez szybe w aucie, wlamal sie na strone internetowa, na jego poczte elektroniczna) -wysylal mi prezenty, byla nawet zdolny do tego stopnia, ze zadzwonil do mojej pracy jako taksowkarz ze zgubilam IPHONEA (ktorego nie posiadam) ! -dzwoni po sasiadach by otworzyli mu dr\wi -wysyla innych ludzi aby mnie szpiegowali, -kiedy z nim rozmawialam ostatnim razem kazalam mu pdpisac kartke ze jesli raz mnie bedzie dreczyl to pojde na policje

Gość gość
nikt nie moze doradzic? dodam ,ze jak z nim rozmawialam stanowczo to o malo sie nie zsikal w gacie, tak sie mnie bal a robi takie rzeczy za plecami jak szczur.

Gość gość
jeszcze jedno-ma duzy pociag seksualny, mial swoje prostytutki z tego co wiem, lubi jak sie go gryzie, sprawia mu bol itd.

Gość gość
tak zajonc twa histeria nie zna końca. połóż się synek na ławce z dziurą bo na dyżurce p********z takie bzdety .. pewnie kasztelan yebnoł ci porzeądnie do łba? ehehehe

Gość gość
w gore