Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy nastoletniej dziewczyny. Jak pomóc?

Polecane posty

Gość gość
Cały czas staram się być blisko niej. Mowię jej, że ją kocham, że ma mnie i zawsze może na mnie liczyć. Czuwam i troszczę się. Próbowałem zabrać ją na jakieś małe wakacje ale ona nie chce ruszać się z domu. Robienie jej prezentów i innych tego typu rzeczy pociesza ją tylko na chwilę. Do psychologa też nie będzie chciała pójść dlatego sam staram się jej pomagać jak tylko mogę.

Gość gość
ona ma depresję, musisz coś zrobić żeby porozmawiał z nią psycholog albo psychiatra, bo potem może być już za późno. Pomyśl, co będzie jeśli targnie się na życie? Starania Twoją są potrzebne, ale nie zastąpią fachowej pomocy.

Gość gość
ona nie chce isc po pomoc? to by jej pomoglo, znajdz sobie mila kobiete, razem jej pomozecie,

Gość gość
i NIE będziesz miał co roochac

Gość gość
Jakoś nigdy zbytnio nie rozmawialiśmy na takie tematy. Nie było nigdy okazji żebym znalazł sobie kobietę. Teraz już najmłodszy nie jestem, jakoś nie ma nikogo w otoczeniu z kim mógłbym stworzyć związek. Nie przeszkadza mi bardzo to, że jestem sam ale to już moje sprawy i temat nie o tym.

Gość gość
hahaah trol sobie cos tam pisze, smiac mi sie juz chce z niego hahaah, jaki cierpliwy

Gość gość
trol tylko o ******iu i nie ma dosc, wkurzal mnie ale juz mnie nie wkurza, jest jak mucha konska

Gość gość
autorze chcialbys poznac kobiete mila?

Gość gość
Czy bym chciał? Tak ale nic na siłe.

Gość gość
czy ona jest dla ciebie wyjątkową kobietą której byłbyś gotów pokazać życie z innej strony??

Gość gość
lepiej by bylo jakbys ,mial kobiete ale tylko dobra kobiete, zeby corki nie krzywdzila, bo czasem mozna poznac straszna babe

Gość gość
autorze a jutro tu bedziesz? napiszesz co u corki? ja tak bardzo lubie mlodziez i mi ich szkoda, bedziesz pisal co u niej?

Gość gość
Dokładnie tak. Choć na ten moment nie kobiety mi w głowie. Martwię się o córkę, ona jest dla mnie najważniejsza. Nie wyobrażam sobie co by było gdyby jej zabrakło. Sam bym się chyba wtedy zabił.

Gość gość
Myślę, że będę tutaj zaglądał. Każda sensowna porada jest dla mnie bardzo ważna.

Gość gość
skoro mowila ci zawsze o wszystkim i macie dobry kontakt to dlaczego miala by ci nie powiedziec tym razem co ja meczy? bo to sytuacja o ktorej nie umie z toba porozmawiac. boi sie jak to bys odebral, boi sie odrzucenia z twojej strony. zyje nie spelniona miloscia do ciebie i jest jej z tego powodu zle. pewnie wie ze nigdy nie bedziecie razem jak maz i zona i dla tego jest nieszczesliwa i chce umrzec.

Gość gość
a myslisz z ejest bardzo zle z nia? czy myslisz ze jakos to jej przejdzie? moja tez czesto bywala smutna

Gość gość
22.17, to jej tata, co ty piszesz, ona go traktuje jak tate

Gość gość
czemu prawie wszscy pisza ze ona go kocha jak mezczyzne, to jej tata, ona nie bedzie go kochac jak mezczyzne sie kocha

Gość gość
a ma jakies zwierze w domu?

Gość gość
Prawdę mówiąc to takie sytuacje się u niej zdarzały. Jak by się bliżej temu przyjrzeć pierwszy raz problemy pojawiły się jak była w pierwszej liceum ale nie zdarzało się to tak często i nie przechodziła tego tak intensywnie jak teraz. Zawsze udawało mi się ustabilizować sytuację ale to od czasu do czasu, głównie w okresie wakacji. Liczyłem, że to przez dorastanie, hormony, że to minie. Pózniej gdy poszła do liceum było tylko gorzej szczególnie gdy była w pierwszej klasie, gdy była w drugiej jej stan bardzo się poprawił. Była wtedy długo i często w dobrym humorze i wesoła. Od wakacji po drugiej klasie liceum te stany się pogłębiły na tyle, że cieżko mi do niej dotrzeć.

Gość gość
a dlaczego piszecie że kocha go jak tate?

Gość gość
dlaczego laska śpi z "tatą"?

Gość gość
Pierwsze problemy pojawiły się w pierwszej gimnazjum miałem napisać.

Gość gość
ponieważ domaga się od niego pieszczot i próbuje go jakoś skusić :D oto dlaczego pcha mu się do łóżka.

Gość gość
na świecie nic nie dzieje się bez przyczyny widocznie los chciała was złączyć. w sumie czytając to wy żyjecie trochę jak małżeństwo. może stwórzcie razem rodzinę, postarajcie się o dzidziusia jak skończy edukację.

Gość gość
to czeste u mlodziezy, moja chrzesnica tak samo, to samo dzieje sie z nia, ale rodzice nie reaguja

Gość gość
widzisz autorze, co oni pisza, ty chciales rad od normalnych ludzi i zobacz co tu sie dzieje, mysla tylko o seksie

Gość gość
autor na pewno też myśli ale tu się nie przyzna :D w końcu dawno nie miał kobiety :D

Gość gość
dlatego ja nigdy nie zakladam tematow a czasem bym chciala jakiejs rady, wiem ze wtedy by na mnie siedli wszyscy

Gość gość
Nie mamy w domu zwierzaczka.