Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicek 1975

operacje

Polecane posty

Gość kicek 1975

W tamtym roku robilem nos u Polaka bo byl krzywy.Na dzien dzisiejszy nos jest dalej krzywy,dodatkowe bliznyposiadam.Operacje mialem 2,5 godziny,od 21 do23,30.Na drugi dzien czyli za 8,5 godziny kazal mi jechac ze spuchnieta twarza,na oczy prawie nic,ból.Wiedział że jestem samochodem i tak mnie potraktował.Teraz wielokrotnie monituje do niego,a Polak twierdzi ze pamiec krzywizny wraca i tak ma byc.Operacja tansza lecz jakby jej nie bylo.UWAGA..

Gość gość
Kicek głupoty wypisujesz w Czechach są najlepsi chirurdzy im takie problemy się nie zdarzają . Pół Europy do nich jeżdzi

Gość gość
no Polak ma fatalna slawe i trzeba miec cos nie tak z deklem, zeby jechac do Polaka. jakikolwiek czeski lekarz jest duzo lepszy od Polaka.

Gość gość
Taaaaa.... Najlepsi. Proszę Cię nie rozśmieszaj mnie. Chyba chciałas napisać " tani" a nie najlepsi. Ceny maja kuszące dużo taniej niż w Polsce.

Gość gość
mieszkam w norwegii i dla niemek, norwezek i szwedek polscy chirurdzy sa tanim badziewiem, ale sa takie, co ryzykuja operacje u nas ze wzgledu na tanioche cenowa. moja mama mowi, ze tanie mieso psy jedza.

Gość gość
Wymień mi choć jedneną dobrą Norkę w chir. pl, a będziesz mieć problemy . Też tam mieszkam

Gość gość
Juz sie jedna Szwedka "poznala" na jakosci polskich "mistrzow" hahhhahha. Kilka lat po operacji i do dzis lezy w spiaczce :-o

Gość gość
W ogole tamci lekarze ostrzegaja przed wyjazdami do Polski na tanie operacje... bo co tanie wychodzi drogo...

Gość gość
Konkurencja ot i wszystko. A nadal się kształcą w AM w Polsce

Gość gość
W Norwegi lekarze są chyba bardziej ostrożni, ale czy dobrzy? Hmmm... Dobrzy to są w USA. Tez mieszkam w No, i miałam tu operacje.

Gość gość
Dokladnie tanie mieso jedza psy i wiekszosc z nich nie ryzykuje zeby sie tanio w Polsce operowac .

Gość gość
I dobrze robią bo w Polsce to lubią eksperymentować na pacjentach dlatego jest tyle nieudanych operacji. Nie będę podała co ja miałam robione bo wstydzę sie ze byłam tak naiwna i latwowierna. Pseudo lekarz testował na mnie nowość. Wciskając mi kity ze po tym są znakomite efekty i pacjenci zadowoleni. Specjalista od laserów prowadził szkolenia. Po tym co z robił mi i kilku innym osobom śmiem stwierdzić ze to kawał partacza. I on prowadził szkolenia z laserów. Jak on w ręku lasera nie powinieneś ogóle trzymać, a na kursach stał gdzieś daleko chyba pod ściana. Ten konowal miał cos z głowa nie tak , bo lekarz ktory świadomie wysadza krzywdę pacjentowi ma zaburzenia psychiczne. Psychopata!

Gość gość
Ty wyżej, dokładnie jest jak piszesz. Jestem kolejną ofiarą eksperymentów polskich konowałów chirurgii plastycznej, jak się okazało opiniami na znanym lekarzu manipulują, czyli sami usuwają negatywne komentarze, a tym nienormalnym są bezkarni. Lekarz, który pracuje w zawodzie wiele lat im badał mój przypadek, powiedział mi chyba z litości, że , to jak doświadczenia na zwierzętach. I on ewentualnie mógłby pomóc, a nie będzie robił eksperymentów. Polska to raj dla takich psychopatów, oszustów , złodziei. Kiedyś lekarz miał pomagać, dzisiaj wielu z nich to potwory w ludzkiej skórze. Mało tego na tym forum pod kilkoma nickami isały tzw naganiaczki udające zadowolone pacjentki.

Gość gość
*w tym nienormalnym kraju...miało być

Gość gość
. I nawet przeszłam dwie poprawki które wcale dobrych efektów nie przyniosły. Nie dość ze pojechałam do wyslawianego lekarza to jeszcze większych problemów mi narobił. Nie wiem jak podły charakter trzeba mieć zeby wyzadzic komuś taka biedę. Boje sie pomyśleć jak on uczył na tych szkoleniach innych lekarzy! Jeżeli takim niedorajda został lekarzem i jeszcze na dodatek szki innych to moze ja od jutra zacznę tez wykonywać zabiegi! Ten partacz tez miał usuwane złe opinie na znanym lekarzu, i te na kafeteri reklama działała nie pozwalali w ogóle nic złego napisać bo osoby poszkodowane zaraz były atakowane. Ja to podejrzewam ze to była jego baba. I ten niedorajda chciał mnie jeszcze poprawiać wołem by mnie tam nie zaciągnęli po raz kolejny. A właściciele kliniki takie same wkur....... jak i ten konowal. Chory kraj! Tak jak piszesz kiedyś lekarze pomagali, a nie szkodzili i byli mili.

Gość gość
Powiem ci tak, ciężko było mi pojąć, że lekarz jest zdolny dla pieniędzy zrobić WSZYSTKO, oczywiście są jeszcze jakieś wyjątki, ale to rzadkość. I pamiętaj, że najgorsze mendy to kliniki, gdzie właścielami NIE jest lekarz, tylko jakiś prostak zatrudniający najczęściej jak piszesz kogoś ze swojej rodziny. Z tym pisaniem przez takich na kafeterii też masz rację.

Gość gość
Mi tez było i jest cieżko to zrozumieć, bo lekarz o zdrowych zmysłach nie wyzadzi celowo krzywdy. Właściciele kliniki to jeden lekarz, a druga to baba która tam nic nie robi, i ona była tam najgorsza bo jak pisałam skardze do niego i do niej to on sie zgodził na poprawkę u innego dobrego lekarza w ich klinice, a ta szmata powiedziała ze jak chce u innego to muszę zapłacić, albo za darmo u tego samego co wykonywał pierwotnie zabieg. Powiedziałam ze ja już za zabieg zapłaciłam, i kie mam zamiaru w ich klinice płacić po raz kolejny , a u tego konowala nie zgadzam sie aby mnie dotykał po raz kolejny. Wyobraź sobie ze pózniej to oni mnie wszyscy unikali. Dałam sobie spokój bo to nie było sensu szarpać sobie nerwy przez te pazerne dziadostwo. Jak zazadalam pieniędzy to powiedziała ze muszę zakładać sprawę bo pieniędzy mi nie oddadzą. Prawnika nie mogłam znaleźć bo nikt sie nie chciał podjąć sprawy dowiedziałam sie ze takie sprawy ciągną sie latami a ja nie moge przez ten czas mieć poprAwki . Z góry taka sprawa jest nierealna aby ja wygrać.

Gość gość
Skąd takie informacje? Ja miałam pod skóra zrosty po laserze poszłam do Norweskiej kliniki wstrzyknal mi chirurg plastyczny steryd w ta blizne, i nie dość ze rozpuściło mi blizne to i tkankę tłuszczową i teraz mam wglebienie. Super specjaliści nie ma co! Tu sie robi mało operacji plastycznych. Ludzie są mądrzejsi stać ich na to , ale dla nich to głupota i za duże ryzyko.

Gość gość
Przecież medycynę można tez zdać w prywatnej szkole, a wiadomo jaka ma sie wiedzę po prywatnej szkole.

Gość Miasto Kobiet
Miasto Kobiet miastokobiet@tvn.pl Redakcja programu "Miasto kobiet" TVN Style poszukuje bohaterek, które są ofiarami nieuczciwych gabinetów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Osoby zainteresowane udziałem w programie prosimy o kontakt : miastokobiet@tvn.pl lub tel. 516-444-589