Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blachmen

DZIEWCZYNA ZDRADZIŁA MNIE Z EGIPCJANINEM

Polecane posty

byliśmy w marsa el alam mnie dopadła zemsta faraona , leżałem przez dwa dni w pokoju pomyślałam , że mam srake to nie będę jej psuł wakacji niech korzysta z urlopu wyrwał ją ashraf nie wybaczyłem ona płacze że to się nie powtórzy , że żałuje ale ja nie będę poprawiał po arabie ( szczerze to się obawiam , bo podobno która spróbowała z arabem - takiej biały już nigdy nie dogodzi ) wypowiedzcie się panie i panowieJESTEM

polskie laski maja takie zapedy ze lubia ciapatych...a potem placz , jak ucieknie i w ciąży zostawi. słyszałam kiedyż ze jedna zaszła w ciąże na wczasach w Egipcie i jej matka złożyła skarge na biuro podróży... w RMF ie mówili

Ta moja ex w ciąże nie zaszła jej szczęście ale nie chce mieć już z nią nic wspólnego , na pewno nie ma mowy o wspólnym życiu a ona uważa że arab to się nie liczy - bo tłumaczyła się że wakacje , słońce alkohol , muzyka to jakby inny świat a normalnie w pl by nawet nie pomyślała o zdradzie

Gość gość
"pomyslalam"- twoje prowo sie wydało. Jesli chodzi o ciapatych to moja koleżanka zdradziła narzeczonego z takim poznamym przez internet specjalnie poleciala do jego kraju, a teraz ciagle truje mi nim głowę i jeszcze kolejnym z ktorym też zaczęła pisać:o

Gość gość
Zdarza sie nie wiem czemu ale lecą polskie laski na ciapaków

Gość gość
heheh ale prowo wyszło nie udało Ci się

Gość Aguafresh
ja tez dopadla goraczka faraona w wersji erotycznej :D

Gość gość
Hermes Trismegistus podobno też był Egipcjaninem i był przy tym największym aseksualistą...

Gość gość
Dlaczego sadzicie że to prowo ?

Gość gość
Kobiety tak mają ze jak zobaczą zagranicznego faceta to chcą się pruc