Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z problemem

KTÓRĄ dziewczynę też niszczy mąż partner

Polecane posty

Czemu nie chcesz terapii? Zauwaz ze on pierwszy wyciagnal reke. Czasem lepiej wyprac brudy przed nieznajomym niz przed kolezanka. Szkoda ze ta malizna patrzy na takie scenario. Jestes silna i umiesz podejmowac dezycje.Dlatego wybierz terapie albo pakowanie siebie lub jego. Ile msz lat?? Ja wyszlam za maz jak mialam 29 lat.

Gość gość
ja mam 24, on ma 32. Nie chce terapi bo co to da, nawet jak by się zmienił to strach później całe życie że znowu będzie to samo.

Gosc. Ja mam super relacje z rodzicami.Wszyscy mieszkamy w roznych krajach.Tzn rodzice w Polce ja i brat na zeslaniu. Jak mam nerwa dzwonie do mamy i mowie ze maz mnie wkwia popsiocze ,poklne i juz mi lepiej. Jak mialam problemy z psem,brat przylecial pierwszym samolotem. W rodzinie sila. Moi rodzice uwielbiaja meza,fakt,jest za co,ale to nie oznacza ze sa bezkrytyczni.Po lbie mu sie dostanie najczesciej do wlasnej matki jak sie poskarze :D

Gość gość
wiesz nie wiem sama, pamiętanie tylko tego co złe tez nie jest dobre. Taki związek wieczna wojna nie ma sensu. Ja się go nie boję, niech on się boi mnie. Tylko to mnie strasznie dołuje

Wierze ze doluje. Zaproponowal terapie,czyli wie ze nie jest OK. Tzn ze kwestia charakteru ? Moj nniedoszly tesc tez taki byl,na dodatek lubil wypic. Jako faceta i niedoszlego tescia bardzo lubialam.Jako partnera zyciowego otrula bym arszenikiem i rozkoszowala sie jego rozkladajacymi zwlokami. Jego syn,a moj drugi byly staly partner byl jak tatus. Kochal,szanowal,pomagal,elokwentny,dowcpny ,lubiany.A w domowym zaciszu czesto te cechy znikaly. ...

Gość gość
FACECI TO CEPY!

Gość gość
up...