Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona stala sie feministką:(

Polecane posty

Gość gość

Teraz chce rozbić nasza rodzinę i utrudniać mi widzenie się z dzieckiem. I to tylko dlatego, ze jacyś faceci źle traktują swoje kobiety. Teraz gada jakieś bzdury, że każdy facet jest taki sam.

Gość gość
taa jasne

Gość gość
bo kazdy facet jest taki sam.jesli to prawda co piszesz,oby ci niezle za skoren zalazla ty.....bo wasz rozum to jest w rozporku

Twierdzenie że każdy facet jest taki sam służy kobietom do tłumaczenia zdrady. W końcu co za różnica z kim się pieprzy ;)

Gość gość
żonie pewnie klimakterium w dekiel wali

Gość gość
Kobiety gadają że każdy facet jest taki sam gdy wybiorą dupka i nie chcą winić siebie za jego wybór bo przecież one są idealne

Gość gość
Za to rozum kobiet jest w portfelu. Faceci myślą rozporkami, to akt, i nikt temu nie zaprzeczy, ale każdą z Was drogie Panie można kupić. Najzwyczajniej w świecie - zapłacić i używać jak swoją własność. Więc? Wolę już myśleć rozporkiem.

Gość gość
I później dziwić się że jakiś kryzys męskość jest jak matka pozbawia dziecka ojca

Gość gość
Feministki to mądre kobiety, a ona albo przejrzała na oczy, albo hm? Lepszy rozum w rozporku niż gołąb na dachu.

Gość gość
Było trzeba zostawić ją w piii..., jak widziałeś że ma tendecje na feminizm

Gość gość
Facet A jest zły bo facet B coś robi to tak jak winić obecnego partnera za to co zrobił były.

Gość gość
żonie pewnie klimakterium w dekiel wali xx Widać qrwo że cię dawno nikt nie walił dlatego tej żonie zazdrościsz nawet walącego klimakterium :D

Gość gość
29.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Jestem facetem. A prawda jest taka, że lewactwo to ideologia dla ludzi mających problemy ze sobą. Taka feministka uważa się za geniusza, bo jest kobietą. Taka feministka twierdzi, że każe jej się rodzić dzieci i narzucić role społeczne. Tymczasem ja, jako prawicowiec uważam coś zupełnie przeciwnego. Powinno się STERYLIZOWAĆ WSZYSTKICH LEWAKÓW I LEWACZKI, tak, aby nie przekazywali swoich wadliwych genów. Zakompleksione lewackie (czyt feministyczne) miernoty próbują włazić ludziom w prywatne życie, wtrącając się w wychowanie ich dzieci. Jesteście marginesem!!!

Gość gość
No, gościu? Jestem pod wrażeniem! Wreszcie ktoś odważył się pęknąć z nadymania. I uważaj, bo ci twoi najpierw wsadzą cię za kraty, a następnie do domku z trynkiewiczem. O niego nie musisz się martwić, ale jest tam jedna baba... jej się bój. Ale tylko jak jesteś bękartem. Tak, że spoko.