Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plaga samotnych matek

Polecane posty

Gość gość

Jako bezdzietny kawaler przed 30stka z dobrą pracą i własnym mieszkaniem szukam kobiety do związku. Ale na moje nieszczęście trafia mi się pełno samotnych matek. Czy tak trudno zrozumieć, że chcę kobietę z perspektywami? Jak ja zakuwałem one rozkładały nogi na prywatnych szkółkach wyższej szkoły mielenia ryżu. A teraz pracują na sklepie, dzieciak i mieszkanie z rodzicami. I wielce zdziwione, że nie jestem zainteresowany.

Gość gość
Taa racja. Jak szukasz przez internet na czatach lub portalach internetowych nie trudno natknąć się na dzieciatą. Niby każda osoba zasługuje na miłość i nie wolno wszystkiego generalizować bo różne są sytuacje życiowe, ale mi by było ciężko się związać z kimś kto "był młody, głupi, używał życia" nie myśląc o konsekwencjach.

Gość gość
a ja wczoraj poznałem bardzo sympatyczną panią magister z apteki. też niby sprzedawczyni ale z ukończoną farmacją więc chyba nieźle jej się powodzi. pochodź po aptekach :D

Gość Free On Board
znam wieksze plagi na przyklad czerwona zaraza 🖐️

Gość gość
mam to samo:D tyle że jestem blondynem, a dziewczyny szukają brunetów. Wiec mam ten problem.

Gość gość
Puszczalskiej z dzieckiem nikt nie chce

Gość gość
do bzykania chce!