Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się strasznie zajścia w ciążę

Polecane posty

Gość gość

nie planowalismy z mężem dzieci alezaliczylismy wpadkę po kilku latach. Córka jest naszym oczkiem w głowie, być może zrobimy jej rodzenstwo za kilka lat ale teraz nie bo mamy za małe mieszkanie itp. ale ja się okropnie boję wpadki. Tabletek nie moge brać bo mi odbija psychicznie po każdych. Mam wybuchy złości, płaczu, stany depresyjne i już nie mam ochoty próbować następnych. więc używamy prezerwatyw. Raz nam pękła i jest bobasek, za ktorego dziękuję Bogu. Ale boję się wpadki kolejnej. Za każdym razem z niecierpliwościa wyczekuję okresu....tez tak któras ma?

Gość gość
Ja wręcz przeciwnie. Nie potrafię się świadomie zdecydować na drugie dziecko ( praca , kariera), ale gdyby los wybrała za mnie ,byłabym szczęśliwa.

Gość gość
po tabletkach nie ma takich skutków jak opisujesz bo to są hormony poczytaj dokształć się i potem nawijaj

Gość gość
to może lepiej Ty się dokształć gościu wyżej, bo znam nie jeden taki przypadek. właśnie dlatego,że to są hormony...

Gość gość
to normalnie też ci odwala bo my kobiety ich nie łykamy a je mamy no ubaw do łez

Gość gość
Naukowcy porównali ewentualne skutki uboczne do działania aspiryny – ryzyko jest porównywalne, a aspiryna od lat jest lekiem OTC. Powołują się także na badania z których wynika, że pacjentki korzystające z antykoncepcji częściej odwiedzają swoich ginekologów, by poddać się badaniom przesiewowym. „Antykoncepcja (konieczność przyjścia po receptę- przyp. red.) nie powinna być powodem dla którego kobiety odwiedzają gabinet lekarski” – wynika z oświadczenia.

Gość gość
własnie po hormonach może odbijąc więc ty taj wyżej weź się sama dokształc. Wiele kobiet ma takie skutki uboczne. Ja po jednych miałam napady złości i płaczu