Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosc o dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

a wiec, jestem cholernie zazdrosny o wlasna dziewczyne choc ufam jej, poprostu wiadomo jezdzi czasami na impreze, wypije sie, a wiadomo jak to jest na imprezach i banda natretnych gosci ( nie jest mistrzynia w splawianiu niestety ;/ ) pomijajac to, jestem zazdrosny nawet jak cos powie o jakims koledze ze cos tam gadali, smiali sie, albo nawet jak do niej dzwoni jakis kolego przy mnie i gadaja sobie ;/ dziwnie sie z tym czuje ;/ ale glupio mi porozmawiac o tym z nia bo to tylko koledzy, tak powie ;)

Gość majka987654321
i ma racjie nie mozesz tez byc chorobliwie zazdrosny i rowniez nie mozesz jej ograniczac najwazniejsze w zwiazku jest zaufanie;))) troche wiary skoro jest z Toba to Ciebie kocha

Gość majka987654321
takze naprawde skoro nie masz zadnych podejrzen to uwazam ze nie masz sie o co martwic ale tez dobrze jest porozmawiac ze swoja dziewczyna na spokojnie wytlumaczyc jej swoje obawy i najlepiej zeby Cie przedstawila swoim kolegom a na imprezy wychodzcie razem;)

Gość gość
o imprezach rozmawialismy i tak bedzie ze razem bedziemy wychodzic bo tak powinno byc wkoncu :) a wszystko robie zeby kazdy jej znajomy wiedzial ze ma kogos :) rozne zdjecia na fb, z reszta duzo jej znajomych mijamy codziennie takze mysle ze wszyscy wiedza ze jestemy razem, w prawdzie jestemy dopiero 3 miesiace ale kiedys musi byc poczatek :)

Gość majka987654321
skoro ona nie ukrywa Ciebie przed znajomymi to naprawde nie masz sie czym martwic to faktycznie jestescie krotko i pewnie z tad ta Twoja zazdrosc;) zycze szczescia w zwiazku i mniej zazdrosci;)))

Gość gość
Dzieki wielkie, za pomoc ! :) dodam jeszcze ze sie uklada fantastycznie i moze masz racje krtoko jestemy razem i boje sie ja stracic :) aa jeszcze zeby nie bylo to poznalismy swoje rodziny takze jest powaznie, masz racje nie ukrwya tego ze mnie Kocha ! Dzieki ! :)

Gość majka987654321
zycze duzo szczescia i powodzenia;)))))