Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy zwykły facet by to przeżył

Facet by przeżył, że jego kobieta jeszcze niedawno chciała tylko przystojniaków?

Polecane posty

Czy normalny, zwykły facet by przeżył jakby się dowiedział, że jego dziewczyna jeszcze niedawno (w wieku licealnym i studenckim) chciała tylko i wyłącznie modnych przystojniaków, a on by wtedy u niej nie miał żadnych szans, bo nie jest żadnym przystojniakiem? Zakładamy, że z tego pustego myślenia owa dziewczyna już wyrosła, ale niesmak jednak pozostaje.

Studentka, która uznaje tylko przystojniaków z najmodniejszych klubów trąci pustakiem...

Gość Ależ Milordzie
Urody się nie wyprę ;) a wczuwanie się w mentalność przeciętniaka to są już jakieś obrzeża i bezdroża empatii...na co to komu ? :classic_cool: ;)

Gość gość
Im kobieta bardziej ładna tym bardziej pusta

Gość gość
"Mam 26 lat, skończyłam studia. Byłam atrakcyjna i umawiałam się z przystonymi i bogatymi facetami, ale żaden nie chciał mnie na zawsze. Teraz gdy się starzeję, niedługo pojawi się celluit, zmarszki, siwe włosy i minęło moje pięć minut mogę się z Tobą spotkać. Pięć lat temu nie miałeś u mnie szans ale skoro okazało się że wcale nie jestem taka piękna więc OBNIŻAŁAM MOJE WYMAGANIA i jeśli będziesz szedł na kompromisy i robił co od Ciebie wymagam będę z Tobą póki nie spotkam kogoś fajniejszego."

Gość tragiczne sa takie panny
:O