Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przegrałam wojnę o faceta

Polecane posty

Gość gość

mówiąc bardzo kolokwialnie. Załamałam się trochę i sama nie wiem co mnie podkusiło, żeby wejść na jakieś forum i to pisać. Niedawno byłam w związku ale bardzo toksycznym. Chłopak się zachowywał okropnie wobec mnie. Wytrzymałam to miesiąc, potem powiedziałam dość, bo wydaje mi się, że chyba każdy zasługuję na szczęście i miłość drugiej osoby. Ja tego ciepła i szczęścia od niego nie dostałam, sama mogłam się starać ale do tanga trzeba dwojga.. a on zamiast normalnie się zachować, to zaczął rzucać w moją stronę okropnymi wyzwiskami.. Długo to przeżywałam ale w końcu się otrząsnęłam i postanowiłam zawalczyć o mojego kolegę, który od dłuższego czasu bardzo mi się podobał. Nie tylko z wyglądu ale z charakteru. Znałam go dość dobrze i wiedziałam że jest dobrym człowiekiem. Dowiedziałam się też, że kiedyś sam był we mnie zakochany. Nie udało sie. Przyznał, że owszem lubi mnie i podoba mu się mój charakter i sposób bycia, że podobam mu się fizycznie. Ale na tym koniec. Wybrał inną, niedawno się o tym dowiedziałam, że zaczął się z spotykać i to jeszcze z dziewczyną, z którą nigdy bym nie podejrzewała.. Trochę się podłamałam tym wszystkim. Wychodzi na to, że ci ułożeni, dobrze wychowani mnie po prostu nie chcą.

Żadnej wojny nie było:) Były jakieś Twoje niemrawe manewry wokół kolegi, który najwyraźniej nie poczuł się zaszczycony, kiedy po miesiącach marnowania zdrowia na jakiegoś palanta zatęskniłaś za ciepłymi kapciami:D Że tak powiem, dobrze Ci tak:D Dostałaś pstryczka w nochal, ale przyznaj, serce Ci nie złamał, więc nie przeżywaj.

Gość gość
wiesz jednak się mylisz. Mój kolega nie miał pojęcia, że z kimś się spotykam, więc nie mógł poczuć się urażony tym, że zrezygnowałam z drania i poleciałam po pocieszenie do niego. To raczej ja sie tak czuję bo mój znajomy tak zrobił, jednego dnia zerwał z dziewczyną a drugiego pisała do mnie i bardzo chciał się spotkać.

Gość gość
ale w jednym masz rację, serca mi nie złamał. Bardzo go lubię i wiem, że przy nim byłoby mi dobrze. A nie mam szansy nawet spróbować być z nim.