Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZOSTAWIŁ MNIE W 7 MIESIĄCU CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich mam bardzo poważny problem i szukam pomocy ,dobrego słowa. Otóż dzisiaj mój chłopak poinformował mnie ,że mnie kocha ,ale nie chce ze mną być i jak urodzę dziecko ,to się żegnamy ,a później ,że mam już do niego nie dzwonić ,ani nie pisać... No i jeszcze ,że oddamy naszą córeczkę do adopcji. Ja mam poważny problem ,ponieważ zmagam się z depresją ciążową i kompletnie sobie nie radzę. Nie stać mnie na nic ,mój chłopak nawet przestał mi opłacać ubezpieczenie i nie mam jak pójść do lekarza. Nawet próbowałam popełnić samobójstwo ,to napisał mi sms ,że jestem p**********a ,że jestem śmieciem i bede najgorszą matką. Strasznie mnie boli ta cała sytuacja. Mam tylko wsparcie od Mamy u której teraz przebywam ,ale moja mama jest bardzo cięzko chora i niestety nie ma warunków u siebie w malutkiej kawalerce. Boje się porodu ,pobytu w szpitalu. Nie wiem czy będe w stanie zapewnić swojej córeczce chociaż podstawowe rzeczy. w tym momencie nie mam nawet ani jednego ubranka dla niej. Jestem strasznie załamana ,płaczę praktycznie non stop.

Gość gość
nie załamuj się, jest wiele ludzi, którzy na serwisach oddają ubranka za darmo potrzebującym! i gnoja możesz o alimenty pozwać przecież nie masz środków do życia... Boże skąd się takie dzieciaki biorą,ile on ma lat?

Gość gość
napisz już pozew o alimenty i uznanie ojcostwa, sąd może w takiej sytuacji to rostrzygnąć przed urodzeniem dziecka. Zacznij sie tez interesowac innymi źródłami pomocy rodzinnej.. Kombinuj, nic innego teraz nie zrobisz. Powodzenia, nie załamuj sie.

Gość gość
marne prowo daje na zachete 2/10

Gość gość
On też ma 22 lata. Nie pracuje w tym momencie.

Gość gość
Moj chłopak .... maskara oddaj dziecko do adopcji bo i tak nic mu nie zapewnisz,

Gość gość
jak można zajść w ciąże nie mając środków do życia....

Gość gość
Nie chce z tym człowiekiem mieć nic wspólnego. Nawet nie chce ,żeby moja córka go poznała

Gość gość
Jak można zajsc w ciaze? otoz przebywalam w belgi ,zarabiajac po 15 euro na godzine. wrocilam tutaj poniewaz moj ojciec umieral na nowotwor. wszystkie pieniadze poszly na jego leczenie. PRZESTANCIE OCENIAC LUDZI Z GORY.

Gość gość
7 miesiecy temu ne myslalam ,ze bedzie tak ,a nie inaczej. w jednj chwili moje zycie leglo w gruzach.

Gość gość
każda ciężarna ma prawo do opieki medycznej, wydaje mi się, że ubezpieczenie nie jest konieczne. Jak nie masz warunków, to poszukaj w swojej okolicy domu samotnej matki, tam znajdziesz wielkie wsparcie, psychiczne i rzeczowe. Nie można nawet myśleć o takich rzeczach w twoim stanie, bądz silna, nigdy nie wiesz co dobrego może przynieść kolejny dzień. Będziesz mieć dziecko, a to najlepsze co może spotkać kobietę.

Gość gość
no tak, liczyłaś na to, że kasę da facet, oj.... trzeba liczyć na siebie

"Nie stać mnie na nic ,mój chłopak nawet przestał mi opłacać ubezpieczenie i nie mam jak pójść do lekarza." Kobiety w ciąży mają darmową opiekę zdrowotną. Kolesie pozwij o alimenty. To jakiś d**ek. Cóż, niewiele można tu zdziałać. Państwo niestety nie pomoże ci w ogóle. Musisz po prostu pójść do jakiejś pracy.

Gość Werka 123
a co twoi rodzicy na to?