Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałyście kiedyś tak, że robiłyście dla faceta wszystko, czyli

Polecane posty

Gość gość

gotowanie, sprzątanie, seks jaki i kiedy chciał, dbanie o wygląd, a i tak was zostawił? ;/

Nigdy nie robilam wszystkich tych rzeczy naraz i żaden mnie nie zostawil. Wiec polecam te wersję :)

Gość gość
Ale jak to "na raz?

Jeśli bylo posprzątane to nie bylo obiadu a jeśli byl seks to w bałaganie itd

Gość gość
Raczej chodzilo mi o to, że przez czas trwania związku robi się te wszystkie rzeczy, nie że jednego dnia wszystko, ale ogólnie np. obiad codziennie, sprzątanie raz na tydzień, dbanie o siebie codziennie, seks to kiedy facet chce (żeby nie zdradzał). I tak dupa...

Gość workoholic
I co? Dalej nie czaisz starej jak świat prawidłowości? :classic_cool:

Gość gość
o rany co za niemyslenie :classic_cool:

Gość gość
ja sprzątam rzadko, robi to mój facet, gotuję sporadycznie,seks dozuję umiarkowanie, dbam o siebie codziennie i kuszę go cały czas,nigdy mnie nie zdradził, wręcz boi się zdrady z mojej strony- jaki wniosek, nie staraj się w ogóle

Gość gość
Ja tak kiedyś miałam....robiłam dla niego wszystko a i tak kopnął mnie w doope. ogólnie to jest tak ,ze jak facet widzi ,ze ci bardziej zalezy nigdy nie będzie cie szanował i wykorzystywał twoją słabość do niego.

Gość gość
bo jak facet widzi ,że może ci wejsc na głowe to cie po prostu nie szanuje i traktuje jak zabawkę , którą potem wymieni na lepszy model.

Gość gość
A wy to nie? Macie tak samo facet się stara a wy macie go w d***e

Gość gość
w większości związków to kobieta dba o porządek w domu i obiad. a jednocześnie pracuje jak mężczyzna a nawet jeśli chodzi o seks to facet jest zawsze gotowy niezależnie od higieny ...a kobieta musi być 24/24 umyta , pachnąca , wygolona itp

Gość gość
no nie wiem, mnie by kijem nie tknęła jakbym łaził jak brudas faceci też sprzątają, też gotują, ale nie każda zwraca na to uwage

Gość gość
faceci też sprzątają też gotują :D ? znasz ten kawał ... " Jaka jest różnica w akademiku między pokojem dziewczyn a chłopaków ? Że u dziewczyn naczynia myje się po obiedzie a u chłopaków przed obiadem :D"

Gość gość
przed obiadem nie ma po co myć :D no ale ok w akademiku wiekszosc to jeszcze chłopcy którzy mają wszystko gdzieś to i nic dziwnego a faceci to najlepsi kucharze przecież :D może to dziwne ale ja sprzątam cały dom oprócz toalety

Gość gość
sorry już zczaiłem o co chodzi z tym ''przed obiadem'' :D

W sumie nie kombinowałam nigdy by czegoś nie robić dla efektu żeby facet nie czul sie pewnie, z natury nie jestem pracowita gospodynią domową ani bluszczem, za to nie polecam odmawiać seksu dla manipulacji, seks to seks żadnych gierek doopą. Generalnie podsumowując temat, najlepiej byc zdrową, piękną i bogatą , a jeśli trzeba dopiero do tego dążyć to przekichane.

Gość gość
Numerów się dla faceta? Zgroza zróbcie coś dla siebie kiedys