Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooot

Czym jest to, co czuję?

Polecane posty

Gość kooooot

Jestem w związku z chłopakiem, którego bardzo kocham, ale niedawno poznałam mężczyznę starszego ode mnie o 15 lat. Już od pierwszych chwil zrobił na mnie ogromne wrażenie. Pomyślałam, że się po prostu zakochałam, ale to nie to, bo nadal bardzo kocham mojego chłopaka, jednak tego mężczyznę darze jakimś uczuciem. Widujemy się czasami, bo w pewien sposób mi na nim bardzo zależy, ale to nie jest takie uczucie zakochania. Co to jest, co do niego czuję??

Gość koooot
?

Gość gość
Bardzo kochasz swojego chłopaka,czy też po prostu chcesz być lojalna?Ja myślę imponuje Ci i podkochujesz się w tym starszym,ale nie pozwalasz sobie na to i MĄdra jesteś,lepiej nie spotykaj sie z tamtym,bo w koncu ulegniesz..

Gość gość
Zajmij się własnym chłopakiem.

Gość koooot
Tylko, że siłą rzeczy będę się spotykać z tamtym, bo razem pracujemy.

Gość gość
Porozmawiaj z chłopakiem

Gość gość
a o czym ma rozmawiac z chłopakiem?

Gość gość
Niech mu powie prawdę co czuję

Gość gość
Chcesz stracić zaufanie chłopaka przez jakiegoś fagasa? potem nie łatwo je odbudować .Lepiej to przemyśl

Gość gość
Po co biednemu chłopakowi dziewczyna zafascynowana fagasem?

Gość koooot
Kocham mojego chłopaka. Nie zostawię go, jeżeli bym miała wybierać wybrałabym mojego chłopaka. Czy to jest moja wina, że poczułam coś do tego drugiego?!

Gość gość
Dalej uważam,nie mów chłopakowi,takie zauoczenia się zdarzaja ale nie mów o tym,myślisz,ze mu się żadna dziewczyna nie podoba poza Tobą?Przeciez tego się nie mówi,a o tamtym zapomnij.Ma żonę>ma kogos?...kochana życie wiele razy wystawi Cie na próbę,ale jeśli wiesz czego chcesz i znasz się dobrze,nie ulegniesz..Musisz sobie tego starszego obrzydzic po prostu i nie ranić chłopaka myślami o tamtym...

Gość gość
jestem kilka lat po ślubie,podobają mi się inni ale za nic bym tego mężowi nie wyjawiła,tak jak nie chciałabym aby On mi mówił,że inne mu się podobają choc zakładam,że się podobają,ale kochamy sie i jesteśmy rozsądni,odpowiedzialni,etc...a fantazja płata figle,możesz załować..ba na pewno będziesz.............więc ogarnij myśli i postaraj się odkochac..

Gość koooot
Jest trudno, bo widujemy się prawie codziennie z godzinę albo dwie w pracy.

Gość gość
rzuć prace

Gość gość
ale jaka można kochac swojego chłopaka bardzo a zauroczyć sie innym facetem na początek musisz to sobie przemyśleć,być może jesteś ze swoim chłopakiem z przyzwyczajenia,i tak jest Ci dobrze skoro czegoś więcej szukasz u innego

Gość gość
musisz odpowiedzieć sobie sama na pytanie co czujesz ale...do swojego chłopaka ;) skoro aż tak zafascynował Cię ktoś inny to chyba Twój chłopak nie jest dla Ciebie aż tak ważny jak usiłujesz sobie wmówić a więc powiedz co czujesz...?

Gość gość
Odwóć to pytanie do siebie Narcyzku:)

Gość gość
zmien prace !!!

Gość kooooot
Wiem co czuję do mojego chłopaka, ale nie wiem co czuję do tego drugiego... zafascynował mnie może dlatego, że jest inny od mojego chłopaka. Jest bardzo wrażliwy, romantyczny... i wgl.

Gość gość
To się rozstań z jednym i drugim

Gość gość
A jaki jest Twój ojciec? Jaką macie relację?

Gość kooooot
Z ojcem jak z ojcem...nie no mamy raczej dobrą relacje.

Gość gość
To się nazywa chcica :P

Gość gość
To wygląda jakby brakowało Ci męskiego autorytetu, jakby u ojca tego Ci brakowało co widzisz w tym starszym... Czy tato Ciebie chwali? czy adoruje mamę?

Gość koooot
Czasami mnie chwalił ale z moimi latami było to coraz rzadziej. A co do adorowania, to nie. Mój ojciec nie należy do osób, które są w jakiś sposób uczuciowe i nie okazuję miłości. Jak byłam mniejsza zastanawiałam się, czy tata kocha wgl mamę. A On jest zupełnie inny. Strasznie przywiązuję uwagę do miłości, uczuć i nie boi się o tym mówić.

Gość gość
Peszek :P

Gość gość
No właśnie. Może tak naprawdę podświadomie widzisz że możesz od niego dostać to, czego brakuje Ci u Twojego ojca.... Możesz nawet nie mieć tego świadomości.... Ja też kiedyś nie miałam. Zastanów się tylko, co byś powiedziała Twojej córce gdyby była w tej sytuacji co Ty? v Ostatecznie zawsze byłabyś przy nim tą mniej znającą życie, mniej obeznaną, młodszą -która ma "słuchać starszego", choć początkowo tak to nie wygląda... v A przy którym z nim czujesz się bezpieczniejsza?

Gość koooot
Przy tym starszym czuję się jak księżniczka, ale uczucie, którym go darze nie jest miłością, bo kocham mojego chłopaka bardzo.

Gość do Autorkiii
Tym wpisem poniżej, sama sobie odpowiedziałaś na pytanie, dlaczego Cię do niego ciągnie.... bo dostajesz od niego to, czego nie dostawałaś od ojca.... Potrzebujesz tylko jego adoracji, uwagi, czułości, czyli tego, czego oczekuje córeczka od tatusia, a nie miłośc***artnerskiej (bo tak naprawdę z "tatusiem" nie da się jej stworzyć i Ty podświadomie to wiesz). Tylko uważaj, bo igrasz z uczuciami, Twoim tatą to on nie jest i może nie mieć czystych intencji... > "koooot Czasami mnie chwalił ale z moimi latami było to coraz rzadziej. A co do adorowania, to nie. Mój ojciec nie należy do osób, które są w jakiś sposób uczuciowe i nie okazuję miłości. Jak byłam mniejsza zastanawiałam się, czy tata kocha wgl mamę. A On jest zupełnie inny. Strasznie przywiązuję uwagę do miłości, uczuć i nie boi się o tym mówić. "