Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZYŚPIESZENIE ZAJŚCIA W CIĄŻĘ

Polecane posty

Gość gość

czy zna ktoś jakiś sposób by przyśpieszyć zajście w ciąże?

Gość gość
zajsce w ciaze opozniaja uzywki, kapiele w goracej wodzie (powyzej 38 stopni - glownie u mezczyzn, oslabiaja plemniki); u zdrowej pary odstawienie uzywek i goracych kapieli powinno wystarczyc

Gość gość
seks w owu - nogi do góry po - castagnus na owu - moze być wiesołek itd i jakieś witaminy dla faceta jak fertimen

Gość gość
castagnus nie jest "na owu" a na obnizenie prolaktyny i bywa szkodliwy jesli prolaktyne ma sie ponizej normy albo progesteron powyzej

Gość BYĆMATKĄ
zdecydowaliśmy się z mężem na dziecko i chcemy jego bardzo szytbko

Gość BYĆMATKĄ
czyli mówicie że najpierw badanie hormonów. trzeba mieć na to jakieś skierowanie?

Gość gość
Najpierw się trzeba zbadać, a nie faszerować hormonami beznadziejnie. Wcale nie są może potrzebne.

Gość gość
Na pewno nie zajdziesz w ciążę na siłę, bo tak chcesz i już. Przede wszystkim musisz być rozluźniona, nie myśleć o staraniach, kochać się z miłości i wtedy na pewno szybciej zajdziesz. A nie stosować wspomagacze tak jak ja przez 1,5 roku i nic, żadne nogi w górze, olejki z wiesiołka, testy owulacyjne nie pomogą. Dużo zależy od psychiki. W końcu dałam spokój ze staraniami, i pogodziłam się z tym że nie jest mi dane mieć dziecko. I co? W następnym cyklu zaskoczyłam i teraz moje żywe srebro śpi w łóżeczku i ma 10 miesięcy :).

Gość gość
nikt tu nie pisal o zadnym faszerowaniu sie hormonami - przeczytaj raz jeszcze gosciu wyzej

Gość gość
A Ty gościu wyżej - a ja odpowiadam na pytanie autorki i nie przytaczam tu czyichś wypowiedzi. Wyraziłam swoją opinię. Więc czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Ty takze racz czytac ze zrozumieniem, weszlas ze swoja wypowiedzia miedzy moja a osoby, ktorej odpisalam :) Czyli nad Toba jest wpis osoby z 21:39, ktorej moj post z 21:42 sie tyczyl :)

Gość gość
relaks, relaks i jeszcze raz relaks. Zero stresów. Najlepiej gdzies wyjechac na jakis romantico weekend, odpręzyc sie i tyle. Ponoć udowodnione naukowo. Powodzenia

Gość gość
to ja 29.03.14 - zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu starań więc wiem co pisze.. tylko trzeba zacząć o tym myśleć ze 203 cykle wcześniej