Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość1995

100% poparcia dla Serbów prosto z Polski

Polecane posty

Gość gość
:)

Gość gość
Powiedz to ryżemu Frycowi. Pierwszy podpisał ,jeszcze przed innymi, traktat rozbiorowy Serbii.

http://www.youtube.com/watch?v=Gni78FkSnKg to jest zdanie polskiego narodu na ten temat.Rozmawiałem z Serbami i wiem,że oni rozumieją ,że władza nie równa się narodowi,i szanują nas za to,że co roku w Polsce między 15-17 lutego odbywają się protesty przeciwko oderwaniu Kosowa od macierzy.

Gość szeregowy czereśniak
tylko należy pamiętać że w czasie wojny serbscy czetnicy byli sprzymierzeńcami niemców, tak samo jak i ukraińcy.

Trzeba pamiętać o Draganie ,,Draży'' Sotoroviciu,który walczył w AK przeciwko bolszewikom i nazistom(dostał order Virtuti Militari). Nazistami byli twoi chorwaci,którzy do dzisiaj są dumni z powodu ustaszy ,,ponosni sa -U-''. Nie należy zapominać,że ustasze w jasenovacu wymordowali setki tysięcy ludzi,głównie Serbów,ale także cyganów oraz żydów. Powiem krótko : ustase,jebem vam NDH .

nie należy zapominać również o współpracy z III rzeszą bośniaków(SS handchar) i siptarów(SS kama SS Skanderberg)...Do dziś wypomina się Serbom Srebrenice,natomiast zbrodnie chorwatów bośniaków albańców są praktycznie zapomniane i to jest smutne.Kto dzisiaj wspomina o zbrodniach terrorystów z UCK(albańskiej armii wyzwolenia kosova) na serbskich cywilach?

kkk dobrze,że ty jesteś czysty chory nazisto...Nie zapominaj,że twój idol AH był finansowany przez miliarderów zza oceanu.Kozak w necie...

żyję pośród tych kocmołuchów, brudasów i nierobów:o. Nie znasz ich to zamknij mordę:o

Znam ich brudasie i nierobie aż nazbyt zbyt dobrze,mam wśród nich wielu przyjaciół,zwolenniku ah.I zamknij mordę śmieciu,w*****iaj stąd,nikt cię pajacu nie zapraszał tutaj....Get the f**k out,subhuman

Gość gość
o co chodzi z tą serbią, tak ni z gruchy ni z pietruchy p*********e o serbii i nie wiadomo po co i na co?

Chodzi o to,że oderwano Kosovo od macierzy,bijące serce Serbii,a ,,nasi'' politycy jako pierwsi podpisali rozbiór Serbii.Lepsze są takie tematy,niż te gdzie 15 latki pytają się,czy od połykania spermy mogą zajść w ciążę pozamaciczną.

Ja jestem patriotą,narodowcem może nawet i nacjonalistą,natomiast ty kkk jesteś chorym nazistą wygłaszającym teorie godne psychopaty...Każdy Polak popierający ah nie jest godny nazywać się Polakiem...

Gość gość
no ale k****, to kosowo juz pare lat temu sie odłączyło, a wy teraz dopiero jęczycie? ja p*****le... :o

Protesty przeciwko oderwaniu się kosowa od Serbii odbywają się regularnie w kilku miastach Polski(w tym i w Warszawie) regularnie między 15-17 lutego od 2009 roku...

Gość Kosovo je Serbija
Sto procent poparcia dla Serbów prosto z Polski My wiemy ile warta jest cena wolności To islamskie ś****wo niszczy swą pańszczyznę Ty multikulti, p*****l Dbaj o rasę i ojczyznę 1999 bomby spadły na Belgrad Odcisk pełne brzmienie Światowa komedia, przyzwolenie społeczności Ginie kultura serbska, cierpi masa ludności

@ Kosovo je Srbija- wuem enceha na propsie :) .KKK wyjdź gimbusie z tego tematu,zauważyłeś,że nikt cię tu nie chce?

a ty opiertol faję jakiemuś brudasowi skoro tak ich bronisz tych złodziei piertolonych:o Do pieca wszystkich:o

Gość gość
Nie komunizm, nie nazizm, tylko i wyłącznie Polski nacjonalizm

Gość gość
gość To jest to!!

Dlatego trzeba wspierać zdrowy polski nacjonalizm,a nie psychopatów od sierpa i młota czy zwolenników ah...

PPS @Kosovo je Srbija- Wsłuchałem się dokładnie i nie ma tam ,,niszczy swą pańszczyznę'' tylko ,,niszczy Słowiańszczyznę''.